Epoque este un boutique hotel cu un concept unic pe piață locală, reunind toate atributele ospitalității de lux: spații de cazare ample, exclusiv de tip apartament, un restaurant gastronomic, un SPA cu minunate facilități de recreere și un centru de evenimente premium. La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului boutique și singurul hotel membru Relais & Châteaux din România.

Epoque a fost deschis la 1 noiembrie 2010, în urmă unei investiții de 8 milioane euro, introducând un concept cu caracteristici unice în București: un produs destinat nișei boutique, creat pentru a răspunde exigențelor călătorilor de tip FIT (free independent traveller), care prețuiesc individualitatea și intimitatea, sunt obișnuiți cu un grad ridicat de confort și își doresc multă atenție și servicii impecabile.

Investiția inițială de 8 milioane euro a fost urmată în 2013 de o investiție de 800.000 euro în deschiderea propriului centru de evenimente premium și de o investiție de 50.000 euro în 2014 în rebrandingul restaurantului și deschiderea L’Atelier, conceptul gastronomic din cadrul Hotel Epoque. În 2019 - 2020 zonele publice au fost complet renovate, investiția depășind 70.000 de euro. În anul 2018, Epoque anunță afilierea la Relais & Châteaux, cea mai prestigioasă asociație de ospitalitate din lume, fiind și primul hotel din România parte din colecție.

Acum, mai mult decât oricând, avem responsabilitaea de a ne reinventa în fiecare zi; în contextul provocărilor fără precedent care marchează ospitalitatea anului 2020 și care reprezintă o schimbare de paradigmă pentru industria călătoriilor. În nouă decadă care începe astăzi, Epoque va îmbrățișa conceptul de new luxury, pentru că luxul se redefinește acum pe coordonate noi: autenticitate, experiențe imersive, sustenabilitate.

Diana Popescu, CEO Hotel Epoque Relais & Châteaux și L’ Atelier

Oferte la aniversare

Epoque marchează momentul aniversar cu o colecție de oferte, servicii și facilități nou introduse, adaptate la așteptările oaspeților săi în această perioada. Colecția “Celebrating Epoque: a Decade of Luxury” include Pachetul “10 years of Epoque”, propunerea Epoque pentru un sejur de lux complet, precum și seria limitată “Epoque 10OFF”, care oferă tuturor oaspeților care rezervă un apartament în perioada aniversară (1 noiembrie – 30 decembrie 2020) o reducere de 10% la toate serviciile din timpul șederii (cazare, SPA, restaurant, tururi private si transferuri). Oferta este valabilă până la 31 august 2021, pentru sejururi între 1 noiembrie 2020 - 31 august 2021.

De asemenea, restaurantul gastronomic L’ Atelier vine cu propriile oferte și surprize pentru oaspeții săi vechi și noi. Începând de astăzi, toți oaspeții Epoque vor putea să se bucure de experiența personalizată caracteristică brandului Epoque încă din etapa de planificare a călătoriei. Epoque anunță lansarea propriei aplicații pentru smartphone, disponibilă de astăzi spre descărcare atât din AppStore cât și din GooglePlay.

Fondată în 1954, Relais & Châteaux este asociaţia formată din 550 de hoteluri şi restaurante operate independent. Colecția Relais & Châteaux include proprietăți în întreaga lume, de la podgoriile din Napa Valley până în Provence sau până la plajele Oceanului Indian.

Sursa foto: Hotel Epoque Relais & Châteaux

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri