Platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro anunță reduceri de până la 49% la vacanțele în România, cu ocazia Black Friday 2020. Reducerile vor fi valabile începând cu 12 noiembrie 2020, ora 18:00, la pachete personalizate ce includ între două şi trei nopţi de cazare. Totodată, Black Friday-ul la pachetele turistice interne va continua toată săptămâna viitoare cu pachete de vacanțe reduse la diferite hoteluri și pensiuni din România, cu mese incluse şi alte activităţi disponibile în cadrul hotelului respectiv: SPA, activități în natură şi multe altele.

Startul reducerilor în turism se dă pe 12 noiembrie 2020, la ora 18:00

Românii nerăbdători care vor să profite cât mai repede de vacanțele reduse, au posibilitatea de a se înscrie AICI, pentru a fi printre primii care află informații despre pachetele reduse.

Vrei să fii la curent cu ultimele oferte de Black Friday? Urmărește pagina ecomTEAM AICI.

Astfel, pe 12 noiembrie 2020, începând cu ora 18:00 pe site-ul dedicat al platformei de rezervări hoteliere vor fi disponibile o parte din ofertele exclusive de Black Friday. Acestea pot fi rezervate până pe 13 noiembrie, la ora 00:00. În ziua de Black Friday, pagina de rezevări online va fi completată cu mai multe oferte reduse până la 49%.

Pentru rezervarea pachetelor de vacanţă românii pot folosi inclusiv voucherele de vacanţă.

Cât costă o vacanță în România

Românii vor putea alege pachete de vacanță din numeroase zone ale României. Spre exemplu, pentru o vacanță de 2 nopți pentru două persoane în stațiunea Praid cu servicii de wellness, turiștii beneficiază de un discount de 49% și vor achita doar 300 lei pentru două persoane.

O vacanță similară cu servicii de SPA nordic și demipensiune, costă doar 590 lei pentru două persoane, cu un discount de 38% față de prețul original. De asemenea, un pachet de vacanță în Sucevița costă 285 lei, în Timișoara 396 lei, iar în Brașov și Băile Felix ofertele pornesc de la 440 lei pentru două persoane.

Travelminit.ro este unul dintre cei mai mari jucători pe piața rezervărilor hoteliere din Romania care acceptă și plata prin vouchere de vacanță. Oferta Travelminit.ro conține 5.500 de proprietăți din Romania, printre care hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeți, cabane și campinguri din toate regiunile țării. Platforma a înregistrat peste 620.000 de înnoptări în 2019 și o valoare totală a rezervărilor de 13 milioane de euro.

Sursa foto: Travelminit.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri