În oferta Black Friday de anul acesta, eMAG are și o serie de pachete de vacanță pentru cei care vor să își petreacă câteva zile la munte.

Anul acesta, în oferta dedicată evenimentului eMAG Black Friday 2020, retailerul a anunțat peste 4 milioane de produse cu reduceri totale de 300 de milioane de lei. La categoria ”La munte sau prin țară”, găsiți oferte precum cele de mai jos:

  • PAchet 2 nopți Cheile Grădiștei Fundația Resort & Spa, 3 stele, cameră dublă la 735 de lei, cu o reducere de 30%. Puteți verifica oferta AICI
  • Pachet 4 nopți, Cheile Grădiștei Fundația Reosrt & Spa, 3 stele, cameră dublă la 840 de lei, cu o reducere de 25%. Puteți verifica oferta AICI.
  • Pachet 5 nopți Balvanyos Resort, 4 stele, cameră junior suite, 2 persoane la preț de 2.940 de lei. Puteți verifica oferta AICI
  • Pachet 2 nopți Wolkendorf Bio Hotel & Spa 4 stele, Superior Double Room la prețul de 740 de lei. Puteți verifica oferta AICI
  • Junior Suite, Teleferic Grand Hotel, 4 stele, 2 persoane la 2.307 lei. Puteți veridica oferta AICI.

Puteți parcurge întreaga gamă de oferte AICI.

Pentru o experiență cât mai bună de cumpărături și o comandă rapidă în ziua de Black Friday, pe 13 noiembrie, eMAG le recomandă clienților:

  • Să își salveze în cont easybox-ul favorit pentru a-și putea ridica rapid și confortabil produsele preferate
  • Să își salveze cardul în cont pentru a plasa comenzi în siguranță și rapid
  • Să își pregătească lista cu produsele favorite
  • Să își instaleze aplicația eMAG și să-și activeze notificările pentru a afla când începe Black Friday
  • Să profite de oferta limitată Genius pentru a economisi costurile de livrare

Sursa foto: Pexels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri