Blue Air suplimentează zborurile pe ruta București - Londra Heathrow

Pentru a satisface cererea în creștere pentru ruta București Otopeni - Londra Heathrow, Blue Air adaugă două zboruri pe săptămână, operând șapte servicii săptămânale în perioada sărbătorilor de iarnă și până la sfârșitul lunii martie 2021. Prețurile biletelor încep de la 29,99 euro /segment, taxe incluse.

Începând cu 1 decembrie 2020, Blue Air va opera zboruri zilnice pe ruta București Otopeni - Londra Heathrow. Blue Air planificase inițial să opereze cinci servicii săptămânale, totuși, pentru a raspunde interesului ridicat exprimat de pasageri, compania a decis suplimentarea frecvenței, adăugând zboruri noi în zilele de miercuri și sâmbătă pe toată durata programului de iarnă 20/21.

Ne așteptăm ca, datorită introducerii zborurilor zilnice, aceasta ruta să recupereze aproape 100% din cererea din anul precedent.

Krassimir Tanev, CCO Blue Air

Blue Air va opera șapte servicii săptămânale între București Otopeni - Londra Heathrow în conformitate cu următorul program:

Citeste si:
Ce pedeapsă a primit românul implicat în moartea celor 39 de...
Ce pedeapsă a primit românul...

Luni, miercuri

OTP 07:45 LHR 09:10 LHR 09:55 OTP 15:05

Marți, joi, vineri

OTP 15:50 LHR 17:15 LHR 18:00 OTP 23:10

Citeste si:
Reduceri MARI la zborurile Blue Air: două bilete la preț de unul
Reduceri MARI la zborurile...

Sambata, duminica

OTP 08:15 LHR 09:40 LHR 10:30 OTP 15:40

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numârul de pasageri transportați, cu un model de business Low Cost - Low Complexity. Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Citeste si:
Țara care nu mai permite consumul de alimente la bordul avioanelor
Țara care nu mai permite...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri