Black Friday la Ryanair: noi oferte de sărbători

Ryanair, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, lansează oferta ”cumpără un bilet de avion și primești unul gratuit”. Oferta este valabilă pentru 1.700 din zborurile sale, pentru călătorii rezervate între 1 decembrie 2020-27 martie 2021.

Perioada de Black Friday la Ryanair are loc între 26 și 27 noiembrie, incluzând 1.700 de zboruri de care românii pot profita.

Reducerile vin ca o bună oportunitate înainte de vacanța de Crăciun.

Cu ocazia acestui Black Friday, am venit cu mult mai multe zboruri decât anul trecut. În plus, ne-am gândit că această ofertă va veni în ajutorul turiștilor înainte de Crăciun.

Dara Brady, director de marketing Ryanair

Citeste si:
CFR Călători lansează din 4 ianuarie Trenurile Zăpezii 2021
CFR Călători lansează din 4...

Măsuri de protecție în avioanele Ryanair

Ryanair a lansat o reîntoarcere la zborul video, încurajând pasagerii să observe măsuri eficiente de sănătate pentru a limita virusul Covid-19. Acestea includ mai puține genți verificate, check-in online, descărcarea biletului pe telefon, precum și efectuarea verificărilor de temperatură la intrarea în aeroport și purtarea măștilor de protecție în terminal și la bordul aeronavelor.

Toate aeronavele Ryanair sunt echipate cu filtre de aer HEPA (similare cu cele utilizate în secțiile critice ale spitalului) și toate suprafețele interioare ale aeronavei sunt dezinfectate în fiecare seară cu substanțe chimice, care sunt eficiente timp de peste 24 de ore.

La bordul aeronavelor, echipajele de cabină Ryanair vor purta măști. În plus, va fi oferit un serviciu limitat de gustări și băuturi preambalate, dar cu plată card. Toate tranzacțiile, la bord, se vor realiza fără numerar. Cozi pentru toalete vor fi, de asemenea, interzise la bord. Deși accesul la toaletă va fi pus la dispoziția pasagerilor, la cerere.

De asemenea, Ryanair încurajează pasagerii să spele regulat mâinile și să folosească produse de dezinfectare a mâinilor în terminalele aeroportului.

Citeste si:
România ar putea avea 2 milioane de turiști în 2021, cu ajutorul...
România ar putea avea 2...

Ryanair, companie aeriană low-cost din Europa, operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv București și Craiova.

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri