Tarom va anula mai multe curse de pe Aeroportul Cluj

Tarom va anula mai multe curse de pe Aeroportul International Cluj cu destinatia Bucuresti, Millano si Frankfurt, iar cele cu destinatia Viena si Munchen vor fi deviate catre aeroporturile din Sibiu si Targu Mures deoarece aerobaza din Cluj va fi inchisa in perioada 15-19 martie pentru reparatii.

Potrivit unui comunicat de presa remis, marti, agentiei NewsIn de compania Tarom, in perioada 15-17 martie vor fi anulate doua curse pe ruta Bucuresti Otopeni-Cluj Napoca-Bucuresti Otopeni. in data de 18 martie va fi anulat un singur avion, in timp ce al doilea va opera, cu ruta modificata, pe aeroportul din Targu Mures, in locul celui din Cluj Napoca.

Totodata, Tarom va anula zborurile cu destinatia Millano si Frankfurt. in perioada 15-19 martie, cursele catre Viena si Munchen care operau de pe aeroportul din Cluj Napoca, vor decola de pe aeroportul din Sibiu. Transferul pasagerilor de pe aeroporturile din Sibiu si Targu Mures la Cluj se va face cu microbuzele puse la dispozitie de compania aeriana.

In acelasi timp, compania va introduce pe 14 martie un zbor aditional care va decola de pe Aeroportul International Cluj la ora 19.00 si va ateriza pe Aeroportul International Henri Coanda la ora 20.00.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Muzeul Luvru se pregătește să-și deschidă porțile, într-un nou format post-COVID
Setari Cookie-uri