Wizz Air anunță programul său de iarnă pentru 2021 (octombrie 2021 - martie 2022) operat de pe toate aeroporturile din România.

Tarifele încep de la 99 lei / 19,99 euro și biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

În primele două săptămâni de la publicare, noul program de iarnă va fi disponibil doar pentru membrii WIZZ Discount Club iar după această perioadă oricine poate rezerva o vacanță binemeritată într-una dintre destinațiile însorite de iarnă precum Abu Dhabi, Tel Aviv sau Malta.

Vacanțele școlare pot oferi, de asemenea, oportunități excelente de city break pentru familii către destinații captivante, cum ar fi Londra, Roma, Paris, Billund, Stockholm sau Copenhaga. O vacanță la schi, destinații pe plajă, city break sau doar o călătorie acasă de Crăciun, rețeaua Wizz Air din România oferă o mulțime de oportunități.

Pe lângă posibilitatea de a personaliza experiența de călătorie, Wizz Air oferă călătorilor și o opțiune de flexibilitate ridicată prin serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de protecție. Astfel, aceștia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Wizz Air operează o flotă de 136 de aeronave Airbus A320 și A321. Compania a transportat 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri