Într-o perioadă în care românii se orientează din ce în ce mai mult spre pachetele de vacanță bazate pe zborurile directe, Eturia, în parteneriat cu alți doi touroperatori, adaugă în portofoliul său o nouă destinație exotică și anume, Kenya.

„Zborurile directe, tarifele avantajoase, diminuarea timpului petrecut până la destinație și evitarea aeroportului de escală sunt doar câteva elemente care fac din pachetul de tip charter un produs atât de apreciat de turiștii români. Charterul către Kenya se lansează la începutul lui martie, pachetele au tarife de la 1.190 Euro/persoană, iar plecările vor fi săptămânale. Astfel, la Eturia, am creat mai multe tipuri de produse pentru a acoperi toate preferințele clienților: de la relaxare (clasicul sejur la plajă) până la aventură în natură (safari). Vacanțele în Kenya vor putea fi organizate în regim individual, cu prietenii sau cu însoțitor de grup. Important de știut este că, pentru un plus de siguranță, testul PCR este obligatoriu,” declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

În prima parte a anului 2021, vacanțele vor fi marcate de zborurile charter spre destinații care primesc turiștii români și care nu presupun carantina la retur. În fruntea listei sunt Maldive și Republica Dominicana către care Eturia oferă curse charter cu plecări săptămânale.

Cât costă o vacanță în Maldive sau Punta Cana

Tarifele pornesc de la 1.790 euro/persoană pentru un sejur de 7 nopți la un resort de 5* în Maldive și de la 1.430 Euro/persoană pentru 7 nopți cu All Inclusive la un resort de 4* în Punta Cana. Tanzania este o altă destinație de succes în această perioadă, fie că vorbim de sejururi de o săptămână în Zanzibar (tariful pornește de la 1.770 euro/pers pentru 7 nopți cu demipensiune la un hotel de 5*) sau circuite complete de 11 zile ce îmbină perfect relaxarea la plajă cu turele de safari.

Ce destinații aleg românii pentru 1 și 8 martie

În timp ce toate pachetele de vacanță din Luna Iubirii sunt epuizate, românii sunt foarte interesați, în această perioadă, de ofertele din Luna Femeii.

Și de această dată, destinațiile vedetă sunt Maldive (de la 1.850 euro/pers), Republica Dominicană (de la 1.400 euro /pers), Kenya (de la 1.190 euro/pers), Egipt - Sharm El Sheikh (de la 620 euro/pers).

„Dacă discutăm despre cererile de pachete de vacanță de tip charter, acestea au fost peste așteptări încă de la lansare, iar, de la sfârșitul lunii noiembrie, interesul turiștilor pentru aceste vacanțe creștea de la o săptămână la alta. De exemplu, în luna decembrie am avut de două ori mai multe rezervări față de luna noiembrie, iar tendința de creștere s-a păstrat și în cursul lunii ianuarie. Interesant este faptul că, în mare parte, solicitările se concentrează pentru călătoriile last-minute. Este primul an în care cererile sunt în proporție de 90% pentru călătorii cu plecare sub 30 de zile. În anii precedenți, turiștii își planificau concediile pentru următoarele 6 - 8 luni și beneficiau de promoțiile de tip early-booking, însă anul acesta este diferit,” declară Ana Maria Gherasim.

Eturia este o agenție de turism din România specializată în vacanțe exotice personalizate de tip tailor-made, care oferă turiștilor pachete în peste 120 de destinații din întreaga lume. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri