Wizz Air a introdus o nouă funcție în aplicația sa mobilă, care le va permite pasagerilor Wizz Air să activeze alerte de preț pentru zborurile de interes.

Cu această actualizare a aplicației, utilizatorii înregistrați pot stabili acum alerte de preț pentru până la cinci zboruri pe care doresc să rezerve bilete.

Această nouă caracteristică îi va notifica în mod automat pe utilizatori cu privire la creșterea sau scăderea prețurilor biletelor, astfel încât clienții să poată rezerva rapid dacă tarifele încep brusc să urce sau să profite de scăderile de preț de la tarifele de bază deja foarte mici ale Wizz Air.

Pentru a configura o alertă de preţ este nevoie ca aplicaţia mobilă Wizz Air să fie descărcată şi, ulterior, prin conectarea la aceasta se poate căuta zborul dorit şi activa funcţia "alertele de preţ".

Alertele sunt trimise o dată pe zi printr-o notificare push şi se vor şterge automat odată cu plecarea zborului urmărit.

Aplicaţia mobilă Wizz Air este disponibilă gratuit pentru utilizatorii de Android şi iOS.

Wizz Air operează, în prezent, o flotă de 136 de aeronave Airbus A320 şi A321

Sursa foto: Wizz Air

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri