Turiştii români care cumpără o vacanţă în nordul Greciei, zonă preferată de cei care merg cu maşina, vor primi din partea hotelierilor o parte din banii plătiţi pentru realizarea testului RT-PCR, se arată într-un comunicat de presă al touroperatorului Paralela 45.

Mai mulţi proprietari de hoteluri din zonă, aflate în oferta de vacanţă a Paralela 45, au stabilit să acorde românilor vouchere cu o valoare de 20 sau 30 de euro, care vor putea fi folosite pentru servicii extra. Oferta este valabilă începând cu luna mai şi numai pentru cei care nu s-au vaccinat.

"Partenerii noştri din nordul Greciei vin în întâmpinarea turiştilor care nu au reuşit să se vaccineze până la momentul începerii vacanţei. Voucherul acoperă o parte importantă din costul testului care este de 40 de euro pentru turiştii Paralela. O familie cu doi copii primeşte înapoi 80-120 de euro din 160 de euro, cât a plătit pe teste, pe care îi poate cheltui pe băuturi răcoritoare, mâncare, băuturi alcoolice extra la hotelul unde e cazată", a declarat Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Paralela 45 estimează o creştere cu 25% a numărului turiştilor care vor merge, vara aceasta în zonele de vacanţă din nordul Greciei: Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului, de la 7.000 de persoane, anul trecut. Agenţia are aproximativ 400 de oferte pentru zona de nord, de la studiouri la hoteluri de cinci stele.

Grecia a anunţat recent că deschide sezonul estival pe 14 mai şi condiţiile pentru intrarea în ţară a turiştilor străini. Ministrul grec al Turismului vine la Bucureşti, pe 18 martie, pentru discuţii cu ministrul Economiei, Claudiu Năsui, despre accesul turiştilor români şi greci în ambele ţări.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri