SkyEurope va introduce din 25 martie curse zilnice catre Viena

Operatorul aerian Sky Europe va introduce, incepand din 25 martie, curse zilnice pe ruta Bucuresti-Viena, de pe aeroportul din Baneasa, pretul unui bilet in perioada 21 - 25 martie fiind de 19 Euro, cu taxe incluse, se arata intr-un comunicat de presa.

Noua destinatie Bucuresti-Viena inlocuieste ruta cu care SkyEurope a patruns pe piata romaneasca in decembrie 2005, si respectiv Bucuresti-Bratislava si transfer cu autocarul la Viena.

"SkyEurope inaugureaza pe 25 martie ruta zilnica directa Bucuresti-Viena, ca urmare a deschiderii unei noi baze operationale in capitala Austriei. Media gradului de ocupare pentru urmatoarele doua luni este de aproximativ 90% si avem rezervari in avans care deja ne confirma succesul acestei destinatii", a declarat, seful departamentului de vanzari si maketing Romania al companiei Sky Europe, Mihaela Carmen Badic.

Potrivit reprezentantului companiei, in Viena sunt posibile conexiuni catre alte destinatii europene, respectiv Barcelona, Amsterdam, Bruxelles, Paris, Atena, Sofia, Nisa, Venetia, Larnaca, Pisa(Florenta), Salonic, Zadar, Rimmini, Split si Dubrovnik. Cu ocazia lansarii cursei catre Viena, SkyEurope va comercializa biletele de avion la un tarif de 19 Euro, cu taxe incluse, pana in data de 25 martie, pentru calatorii efectuate pana la 15 iunie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri