Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, anunță extinderea portofoliului prin lansarea Nordis Travel, propria agenție de turism. Aceasta se adresează persoanelor care își doresc vacanțe de lux și servicii exclusiviste. Investiția inițială, de peste 500.000 de euro, a fost făcută în echipă (personal extrem de calificat) și tehnologie (sisteme de rezervări, avansuri și depozite pentru companii aeriene si hoteluri). Pentru primul an de activitate sunt preconizate vânzări de pachete turistice în valoare de peste 7 milioane de euro.

În primele trei luni, peste 400 de turiști români au plecat deja în vacanțe prin Nordis Travel în destinații precum Maldive, Republica Dominicană, Egipt, Monaco, Dubai, Elveția sau Turcia. Alte destinații căutate sunt Seychelles, Mexic, Punta Cana, Kenya, Zanzibar, Grecia, Croația, Spania și Cipru. Există și programe speciale pentru turism intern, cu cazare în condiții speciale de tip chateau, de 4 și 5 stele.

Costurile pentru un sejur pot începe de la 1.000 de euro, în destinații precum city-break in Istanbul, și pot ajunge la 50.000 de euro în Maldive. Nordis Travel oferă de asemenea croaziere de lux, experiențe la superlativ precum aventuri și safari în peisaje sălbatice și circuite de colecție în care sunt vizate obiective istorice și culturale de văzut măcar o dată în viață. Un serviciu foarte apreciat, spun reprezentanții agenției, îl reprezintă zborurile tip private jet & helicopter, o variantă foarte potrivită pentru a evita aglomerația din aeroporturi și din avioanele de linie.

Turiștii sunt dornici să călătorească, să se bucure, iar prima întrebare este „unde pot pleca?”. Le oferim consultanță pentru fiecare destinație în parte și ne ocupăm de toate detaliile călătoriei, de la completare formularelor, până la rezervarea meselor la restaurante, evenimente speciale, bilete la concerte, check-in și orice doleanțe au în materie de concierge.

Anca Drugan, Managing Partner & CEO Nordis Travel

La rândul lui, Emanuel Poștoacă, președinte Nordis Group, spune că Nordis Travel a apărut „din dorința de a investi în România și a le oferi turiștilor servicii premium, de a duce turismul la un alt nivel”.

„Nordis Travel reprezintă cursul firesc pe care îl parcurge Nordis Group în domeniul ospitalității și al turismului. Construim hoteluri și clădiri rezidențiale de 5 stele în cele mai renumite stațiuni din țară și intenția noastră este să punem România pe harta destinaților mondiale de lux”, a mai spus Emanuel Poștoacă, care a adăugat că un obiectiv important al agenției Nordis Travel este turismul de incoming, cu operare charter din vestul și nordul Europei.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel si Nordis Property Management.

Sursa foto: Nordis Travel/ Freepick

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri