Accor a semnat un acord de management cu ASIC, o alianță între Ion Catutoiu, un dezvoltator ce operează în industrii multiple, și Andrei Stanciu, CEO al Somet Group, o companie de construcții, pentru un hotel de 150 de camere destinat șederilor pe termen lung. Hotelul va fi afiliat brandului Novotel Living și va fi primul de acest fel care va fi deschis în Europa de Est.

Conceptul combină trei tipuri de ședere: scurtă, medie și îndelungată, pentru a optimiza veniturile și randamentul investiției.

Viitorul hotel va avea 150 de unități, diferite tipuri de camere, cu chicinetă și un spațiu flexibil de lucru. Parterul va lua forma unui hub social, un spațiu destinat socializării unde atât clienții cât și membrii comunității locale se vor putea întâlni, vor putea să ia masa și să se bucure de o băutură, într-un spațiu deschis unde mâncarea sănătoasă va putea fi servită și în sistem grab&go.

Credem în succesul acestui model de business, având în vedere locația și conceptul. Rezultatul va fi un produs puternic și durabil, care va atrage nu numai rezidenții, ci întreaga comunitate, datorită mixului fascinant de facilități și tipuri de sejururi.

Cătălina Roșu – Development Director România-Bulgaria-Moldova și Republica Cehă

Alte facilități sunt reprezentate de o sală de ”cinema”, un spațiu modular dedicat întâlnirilor, o sală de fitness, o parcare spațioasă și o frumoasă curte exterioară cu verdeață, destinată evenimentelor urbane în aer liber atât pentru oaspeții hotelului cât și pentru comunitatea din proximitate.

Novotel Living Bucharest Băneasa este poziționat vizavi de cea mai mare zonă comercială din București, Băneasa Shopping City. Zona s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani și prezintă un real potențial pentru acest tip de concept, datorită localizării strategice dintre cel mai mare hub de birouri din nordul Bucureștiului, Romexpo, și zona Pipera, aflată în continuă dezvoltare.

Hotelul este primul de acest tip din Europa de Est și se va deschide în trimestrul al treilea din 2023.

Novotel Living este unul dintre brandurile de ședere prelungită ale Accor, ce aduce componenta de interacțiune socială în categoria apartamentelor cu servicii incluse. Astfel, hotelurile Novotel Living propun soluții pentru sejururile prelungite pornind de la studiouri, până la apartamente cu două camere, cu mici hub-uri sociale destinate comunității locale și spații comune de relaxare pentru rezidenți, numite ”Club Houses”.

Accor este un grup hotelier, lider Mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.100 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Sursa foto: Accor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri