Turismul începe să își redeschidă porțile, iar cei mai mulți dintre noi se îndreaptă spre cazări inedite sau izolate. Pare de necrezut din cauza climei, dar și plajele din Marea Britanie au farmecul și turiștii lor. Devon este unul dintre exemple, care atrage printr-o unitate de cazare inedită.

Parcul de vacanță Brunel Boutique oferă cinci vagoane de tren, în care turiștii se pot caza, scrie metro.co.uk.

Hotelul este preferat mai ales de cei care iubesc trenurile și căile ferate, cel din Devon datând din 1950, fiind recent renovat la standarde înalte.

Deși, din exterior, nu pare că are foarte multe de oferit, trenul are dotări de lux în fiecare vagon, câte trei dormitoare, bucătării echipate complet, televizor modern, conexiune la internet, chiar și încălzire în pardoseală.

În plus, plaja este la câțiva metri distanță de hotel.

Există chiar și o grădină cu mobilier - perfectă pentru a lua masa în aer liber într-o seară caldă de vară.

Costurile de cazare într-un vagon pornesc de la 395 de lire sterline/ săptămână sau de la 140 de lire sterline/ persoană.

Sursa foto: www.brunelholidaypark.co.uk

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri