Sezonul vacanţelor este la ȋnceput şi după un 2020 dificil din punct de vedere al călătoriilor ȋn general, apetitul pentru vacanţe ȋn rândul românilor este ȋntr-o continuă creştere, alimentat de deschiderea tot mai multor destinaţii căutate de turiştii din ţara noastră. De pildă, cea mai nouă companie aeriană din România – Animawings, vine cu o ofertă de nerefuzat pentru cursele sale din acest sezon, către destinaţii de vacanţă preferate de turiştii români: bilete de avion către Grecia și Turcia de la 2 euro.

Biletele sunt deja disponibile spre vânzare pe platforma online a companie, pentru date de călătorie disponibile până la final de octombrie.

Pasagerii pot călători la acest preț din:

  • București către Antalya, Corfu sau Zakynthos
  • Baia Mare către Antalya
  • Craiova către Antalya
  • Oradea către Antalya
  • Sibiu către Antalya
  • Târgu Mureș către Antalya

De asemenea, biletele sunt disponibile la aceste tarife atât ȋn agențiile de turism din ţară cât şi prin canalele de distribuție ale Aegean Airlines, companie aeriană din SE Europei şi acționar ȋn cadrul Animawings.

„La început de vară, acum când majoritatea țărilor se deschid pentru turism, ne-am propus să oferim posibilitatea cât mai multor români să se bucure de vacanță, după acest an atât de provocator pentru noi toţi. Animawings deschide sezonul de vară cu numeroase oferte, bilete de avion de la 2 euro pentru Grecia și Turcia, dar și călătorii gratuite pentru copii, pe oricare dintre zborurile companiei, clienții putând alege dintre trei tipuri de pachete de servicii diferite, în funcție de nevoile și bugetul fiecăruia. Ȋn plus, plecările sunt disponibile de pe cele mai importante aeroporturi ale României”, declară Tudor Constantinescu, Chief Commercial Office ȋn cadrul Animawings.

La mijlocul lunii iulie, compania aeriană recent intrată pe piaţă, va începe şi operarea zborurilor regulate către Catania, Napoli, Valencia și Paris, dar și a celor către Larnaka și Atena, ȋn cooperare cu Aegean Airlines.

Sursa Foto: Animawings

”De asemenea, continuăm operarea de zboruri charter către destinații precum Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife, pentru cei mai importanti touroperatori din România”, mai spune Constantinescu.

Înființată în 2019, Animawings operează zboruri regulate și charter către cele mai populare destinații din Europa și Africa. Acționarii Animawings sunt Memento Group, unul dintre cele mai mari grupuri turistice de incoming din România și Aegean Airlines, compania aeriană a Greciei și membru Star Alliance.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri