Franța și Elveția se vor duela la București în optimile EURO 2020, luni, de la ora 22:00, pe Național Arena. Circa 1,500 de suporteri francezi vor face deplasarea la București pentru acest joc, aceștia fiind nemulțumiți de scumpirea extremă a biletelor de avion spre capitala României.

Fanii din Franța sunt revoltați de prețurile biletelor de avion, scrie Le Parisien preluat de Digi Sport. Un membru al Asociației Suporterilor din Franța a vorbit despre deplasarea la București și a explicat de ce mulți fani nu vor putea ajunge pe Arena Națională.

"Ne așteptam ca prețurile pentru biltele de avion să crească, este normal, dar nu mai există nicio limită. Prețurile au ajuns la 500 de euro pentru un bilet, în mod normal ar fi de cinci ori mai ieftin să ajungi la București.

Mai mult decât atât, ar trebui să facem o escală la Varșovia, de 40 de minute, unde riscăm să pierdem avionul. O altă variantă este escala în Turcia, dar această variantă presupune un zbor de 13 ore pentru un drum pe care în mod normal îl parcurgi în cel mult trei ore.

O altă problemă o reprezintă pandemia de COVID-19. Nu știm exact care sunt condițiile din România, cât de sigur este să facem această deplasare, pentru că este posibil să intrăm în carantină la revenirea în țară. Acest EURO a devenit un coșmar pentru suporteri”, a spus Fabien Bonnel, unul dintre liderii galeriei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri