Bulgaria pune la dispoziția turiștilor șezlonguri și umbrele gratis pe zece din plajele sale, potrivit unei informări a Ministerului Turismului.

Șezlonguri și umbrele gratis pot fi găsite pe plajele din:

  • Varna,
  • Burgas (centru și nord),
  • Obzor,
  • Primorsko,
  • Nestinarka (zonă de camping),
  • Aheloy,
  • Atanasovska kosa,
  • Tsarevo (în centru).

Sunt și multe alte plaje care nu au anunțat reduceri la șezlonguri și umbrele, însă negocierile cu statul continuă, prin urmare, este foarte probabil ca și acestea să implementeze aceeași procedură începând cu luna iulie, scrie novinite.com.

Cât costă un șezlong și o umbrelă pe alte plaje din Bulgaria

Însă regula nu este valabilă și la Sunny Beach, unde vara trecută costul pentru două umbrele și un șezlong era de 12 leva, iar anul acesta, prețul a urcat la 15 leva. În zona Sunny Beach, prețurile nu au fost reduse deloc, dimpotrivă. La Sf. Vlas, pe plaja centrală, o umbrelă costă 10 leva, iar șezlongul, 8 leva.

Un alt exemplu este plaja Golden Fish, unde pentru o umbrelă și un șezlong turistul achită 20 de leva (10 leva, fiecare). Și pe plaja Lozenets, prețurile sunt la fel.

La polul opus se află plaja din Ravda, unde costul pentru o umbrelă și un șezlong este de 8 leva, iar de aici costurile încep să scadă. În Pomorie, un alt exemplu, o umbrelă și un șezlong costă 5 leva. La fel și în zona Constantin și Elena. Plaja Albena menține prețurile de anul trecut, o leva pentru umbrelă și șezlong.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri