CFR Călători are, începând de joi, 56 de trenuri directe din Bucureşti Nord către Parc Mogoşoaia şi retur iar durata unei călătorii este de doar 11 minute, a anunțat compania. Prețul unui bilet va fi de 4 lei.

”CFR Călători îți oferă o alternativă mai rapidă de transport, sustenabilă și cu prețuri accesibile, fie că faci naveta sau doar îți dorești să vizitezi Parcul si Palatul Mogoșoaia. Transportul viitorului este cel feroviar. Profită de ofertele CFR Călători la abonamente și poți beneficia de reduceri de până la 50%”, se menționează într-un comunicat de presă al CFR.

Oferta CFR:

  • Abonamente de călătorie lunare “Nelimitat 30” – sunt legitimaţii de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate şi se eliberează tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitată, cu valabilitate din orice zi a lunii. Tarifele sunt calculate cu o reducere de până la 50% din tariful de transport.

Abonamentele se emit la casele de bilete ale stațiilor și agențiilor CFR Călători, pentru călătoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor - staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri