Green Village Resort

Green Village Resort

Green Village Resort este una dintre cele mai noi opțiuni de cazare din Delta Dunării, aparținând omului de afaceri Dragoș Anastasiu.

Localizat în Sfântu Gheorghe, locul unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, Green Village este un resort de patru stele, cu condițiile de cazare moderne. De asemenea, resortul oferă servicii de calitate prin camere de cazare spațioase, săli de conferință, agrement, cinema, loc de joacă pentru copii, centru SPA, spălătorie – călcătorie proprie, braserie, restaurant cu bar și terasă în aer liber cu vedere la Dunăre.

Green Village Resort se împarte în trei zone de cazare și servicii – Zona Egreta, zona Stârcul Alb și zona Lebăda și Pelicanul.

Capacitatea de cazare in Delta Dunarii curpinde 89 de camere confortabile, dintre care 58 de camere duble, 30 de apartamente cu un living, spațiu sanitar la parter și un dormitor la etaj precum și o vilă cu living și spațiu sanitar la parter cu două dormitoare la etaj, fiecare cu baie proprie.

Tarifele de cazare diferă în funcție de perioada în care mergeți în vacanță, cu prețuri începând de la 123 de euro/ noapte, costul incluzând și mic dejun.

Sursa Foto: Green Village Resort

Pensiunea Cinci Chirpici

Pensiunea Cinci Chirpici

Pentru cei care aleg o vacanță în Delta Dunării și mizează pe tradiționalul locului, pensiunea „Cinci Chirpici” din Delta Dunării cazează turiștii în cinci căsuțe cu arhitectură specifică zonei Deltei Dunării, realizate din materiale naturale: chirpici, piatră, lemn, stuf, iar la exterior tencuială din lut cu spoială de var alb, cu accente decorative albastre. Fiecare cameră are terasă exterioară deschisă dar, acoperită, iar, în interior, cuprinde vestibul, baie și spațiul de dormit.

Capacitatea totală de cazare a pensiunii este de 29 de persoane distribuită în 8 camere duble sau single și un apartament de familie rustic.

Camera single costă 80 de euro pe noapte, camera dublă, 100 de euro, iar apartamentul de familie rustic, 160 de euro. Pentru două nopți, un turist ar trebui să achite 180 de euro, iar pentru trei nopți, 250 de euro.

Sursa Foto Cinci Chirpici

La Trei Căsuțe

La Trei Căsuțe

La Trei Căsuțe este o altă pensiune inedită din Delta Dunării.

Virgil și Cristina, un cuplu tânăr, sunt gazdele primitoare, care se ocupă de cerințele turiștilor. Pensiunea oferă serviciile de demipensiune, meniul fiind unul cu specific deltaic (rețete tradiționale cu pește).Căsuțele sunt construite astfel încât să răspundă tuturor gusturilor turiștilor. Fiecare căsuță dispune de trei locuri de cazare, cu trei paturi individuale sau pat dublu. De asemenea, camerele au baie interioară proprie, TV, mobilier, terasă, foișor pentru servirea mesei, grătar, servicii de bar, piscină, loc de joacă pentru copii, dar și loc de pescuit.

În plus, orașul Tulcea este la 11 kilometri distanță.

Prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 200 de lei, depinzând de perioada în care se face rezervarea.

Sursa Foto: Booking.com

Casa Delta

Casa Delta

O altă pensiune de poveste, Casa Delta, își întâmpină turiștii pe malul apei.

Situată în Crișan, Casa Delta are grădină și o terasă. Facilitățile acestei proprietăți includ un restaurant, recepție cu program nonstop, bucătărie comună și acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Pensiunea are vedere la râu.

Oferind vedere la lac, camerele pensiunii au baie privată cu duș și uscător de păr. Fiecare cameră de la Casa Delta este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat.

O noapte de cazare la Casa Delta, în regim de demipensiune costă 250 lei/ persoană (două mese incluse: mâncare tradițională pescărească și pentru toate gusturile, cu produse proaspete de cea mai bună calitate).

Sursa Foto: Casa Deltei

Lebăda Luxury Resort & Spa

Lebăda Luxury Resort & Spa

Lebăda Luxury Resort & Spa se află în Crișan și pune la dispoziție un lounge comun, 3 restaurante, centru de fitness și un bar. Acest hotel de cinci stele oferă room-service și are un club pentru copii. De asemenea, hotelul are trei piscine în aer liber, o piscină pentru copii, o piscină interioară, divertisment de seară şi recepţie deschisă nonstop.

Împărțite în 17 categorii, toate camerele luxoase beneficiază de aer condiționat, WiFi gratuit, minibar, seif, izolare fonică, TV cu ecran plat, canale prin satelit, cadă sau duș, uscător de păr și fier de călcat.

Oaspeții pot să se relaxeze la zona de wellness, cu cadă cu hidromasaj și saună, sau în grădina cu loc de joacă pentru copii și facilități de grătar. La proprietate puteți să jucați tenis de masă, darts și biliard.

De menționat este faptul că accesul cu alimente sau băuturi din afara resortului este interzis.

Costul unei camere duble în Lebăda Luxury Resort pornește de la 650 de lei/ noapte.

Nu în ultimul rând, Tulcea se află la 41 kilometri de Lebăda Luxury Resort & Spa.

Sursa Foto: Lebăda Luxury Resort & Spa

Sursa foto: Casa Delta