O bere rece pare o idee foarte bună în zilele călduroase, însă ce-ați zice de una savurată sub apă? Prima berărie subacvatică din Europa se află în județul Covasna. Acolo turiștii pot face scufundări sau pot sta la o bere cu prietenii, la 3 metri adâncime, sub apă.

Berăria subacvatică din Dalnic, județul Covasna, a apărut în 2018. La 3 metri sub apă, scafandrii au amenajat un bar cu scaune, din care nu lipsesc frigiderul plin cu bere rece și nici desfăcătorul de sticle, scrie Digi24.

”Orice facem la suprafață, 95-96% putem să facem și sub apă și efectiv, doar combinăm două lucruri, două hobby-uri”, a declarat Szabò Kolos, instructor de scafandri.

În berăria de sub apă nu ai acces dacă nu ai trecut, mai întâi, de instructajul pe uscat, care ține aproximativ o oră. O scufundare costă 350 de lei de persoană, iar berea e din partea casei. .

Sursa Video: Mylake.ro

E o tehnică mai complicată. Se scoate furtunul de aer din gură și se deschide sticla. Acesta nu trebuie să fie alcool neapărat, poate să fie orice băutură din sticlă, se apropie de gură și după aia se suflă aer în sticlă și așa vine înapoi orice lichid ar fi acela”, a explicat Szabò Kolos.

Tot în Dalnic, copiii cu autism pot face terapie prin muzică subacvatică. O astfel de ședință durează două ore și costă 150 de lei.

Sursa foto: My Lake.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri