Clujul se numără printre cele mai mari și frumoase orașe de pe teritoriul țării noastre. Găzduiește o mulțime de evenimente de interes național și se află chiar în inima Transilvaniei- tărâm de poveste ce cucerește turiștii an de an!

În 2015 Cluj Napoca a fost declarată Capitală Europeană a Tineretului, fiind unul dintre cele mai efervescente și pline de viață orașe din România. Cluj este o îmbinare perfectă între istorie, greutate politică, multă distracție și viață de noapte. Este un oraș memorabil, zilele petrecute în Cluj vă vor rămâne întipărite în minte și în suflet pentru totdeauna.

Acesta este un articol parte a proiectului „Turist în țara mea", inspirat de Edenred România. Edenred susține turismul local, antreprenorii români, dar și pe angajații lor, prin voucherele de vacanță Edenred. Proiectul va prezenta câteva destinații în care poţi folosi aceste vouchere, care reprezintă al doilea cel mai apreciat beneficiu extrasalarial în rândul angajaților din România, conform datelor din platforma de beneficii extrasalariale Benefit, o companie Edenred.

Aș vrea să 'pornim la drum' prin a povesti de cele două evenimente ce au pus Clujul pe harta europeană. UNTOLD și Electric Castle sunt două dintre cele mai mari evenimente din țară, ce adună zeci de mii de oameni în fiecare an din toate colțurile lumii. Cu toate acestea, cele două sunt total diferite reușind să satisfacă o paletă largă de preferințe muzicale. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei escapade cu gașca de prieteni, excursie în care ziua se inversează cu noaptea, iar nopțile sunt un amalagam de sentimente, râsete, lacrimi și furnicaturi pe șira spinării- opțiunile cele mai potrivite sunt UNTOLD și Electric Castle!

Citește continuarea pe Kudika.ro.

Sursa foto: cge2010/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri