Guvernul grec recurge din nou la măsura lockdown-ului în urma creșterii masive a numărului de cazuri noi de coronavirus. Ikaria, Achaia și Ilia sunt regiunile vizate. De asemenea, Messinia, Peloponnse și Heraklio din Creta sunt alte zone în care au fost introduse restricții suplimentare.

Lockdown-ul a început de astăzi, 3 septembrie, și va rămâne în vigoare până la 10 septembrie, scrie Keep Talking Greece.

Noile măsuri sunt:

  • circulația pe timp de noapte este interzisă între 1:00 și 6:00, cu excepția celor care lucrează sau au urgențe medicale,
  • muzica este interzissă în baruri, restaurante, barurile de pe plaje și parcuri.

În ultimele 24 de ore, Grecia a raportat 2.863 de noi infectări.

De asemenea, statul elen se află pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, ceea ce înseamnă că la întoarcerea în România, turiștii sunt obligați să stea în carantină 14 zile.

Turiștii români care sunt vaccinați cu schema completă sunt exceptați de la această regulă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri