Urmărind creșterea interesului turiștilor români pentru a petrece sfarșitul de an în destinații din Emiratele Arabe Unite, echipa Eturia a decis să lanseze pachete noi de călătorie către Ras al-Khaimah, unul dintre cele șapte emirate parte a EAU.

„Pentru că interesul clienților noștri pentru Emiratele Arabe Unite a crescut – și ne așteptăm să crească în continuare, chiar și cu peste 30%, le oferim din această toamnă noi destinații inedite. Astfel, ei pot alege pachete de tip sejur cu zbor charter sau pachete de tip circuit de grup cu însoțitor, din partea Eturia, de 11 zile în care, pe lângă vizitarea Dubaiului, se pot relaxa pe plajele aurii din Ras al-Khaimah, pot vizita fascinantul Abu Dhabi, sau se pot plimba pe străzile cuceritorului Sharjah. Am creat aceste pachete cu zboruri charter săptămânale inclusiv pentru Crăciun și Revelion, ocazii la fel de bune pentru vizitarea destinației”, a declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager.

Astfel, un sejur în această destinație pornește de la 750 euro de persoană, în luna noiembrie, și include transportul aerian de tip charter, șapte nopți de cazare, tururile și asigurarea medicală fiind incluse în preț.

Pe de altă parte, o altă ofertă este cea de Crăciun, care pornește de la 850 euro de persoană și include zborurile, cazarea, tururi și asigurare medicală de călătorie.

Ras Al Khaimah este o destinație care a primit atât acreditarea Bureau Veritas Safeguard Assurance, cât și pe cea de la World Travel and Tourism Council (WTTC), ambele recunoscând standardele sporite de siguranță și implementarea protocoalelor de igienă existente în Emirate.

Destinația care oferă test PCR GRATUIT

Mai mult, Ras Al Khaimah este destinația care oferă TEST PCR GRATUIT la plecare pentru turiștii din țările care solicită acest lucru. Această facilitate se oferă oaspeților care stau minimum două nopți și este valabilă până pe 30 decembrie 2021.

Perioada optimă pentru a vizita Ras Al Khaimah este octombrie - aprilie. Emiratul oferă experiențe deosebite departe de aglomerație, fiind o destinație ideală pentru vacanțe autentice și relaxante, cu 64 km de plaje curate, libere și resorturi axate pe calitatea serviciilor. Ca facilități de cazare, oferă resorturi aparținând brandurilor de top, iar în iunie au inaugurat cel mai mare Hampton by Hilton din lume.

Eturia este o agenție de turism din România specializată în vacanțe exotice personalizate de tip tailor-made, care oferă turiștilor pachete în peste 120 de destinații din întreaga lume, dar și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Sursa foto: Eturia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri