Aeroportul Transilvania din Targu Mures va inaugura, saptamana viitoare, curse charter Billund Copenhaga Targu Mures, efectuat de Schreiberg Tours cu turisti danezi campati la pensiunile turistice de la Bagaciu.

Transportul aerian este efectuat de catre operatorul danez Cimber Air cu aeronave de tip ATR 72 cu o capacitate de 68 de locuri. Zborurile au loc in fiecare sambata, in perioada 21aprilie 20 octombrie 2007, potrivit NewsIn. In limita locurilor disponibile, si pasagerii din Romania pot utiliza aceste curse.

Societatea daneza Schreiber Tours Copenhaga a facut cea mai mare investitie in turismul rural din judetul Mures. Firma a cumparat zeci de case, le-a amenajat si acum cazeaza acolo turisti danezi. Pe langa excursiile facute in judetele Mures si Harghita, turistii danezi vor sa se familiarizeze cu munca intr-o ferma de vaci.

Localitatea Bagaciu este destul de izolata, aproape necunoscuta chiar si pentru mureseni, dar privelistea i-a fascinat pe danezi. Initiatorii proiectului isi aduc acum si familiile si prietenii sa-si petreaca vacanta la Bagaciu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Aeroportul din Targu Mures: intre investitie si disparitie
Setari Cookie-uri