Operatorul aerian low-cost SkyEurope a anuntat derularea unei oferte prin care orice zbor costa de la 19 euro (taxe incluse). Oferta speciala SkyEurope se va desfasura pana pe 15 aprilie inclusiv pentru zboruri cuprinse intre 1 mai si 27 octombrie. Potrivit site-ului SkyEurope, un zbor dus-intors catre Viena, pe datele de 24 si 27 mai, are pretul de 38 de euro (taxe incluse).

SkyEurope opereaza doua destinatii, Viena din 25 martie si Roma din luna ianuarie. Mihaela Badic, marketing si sales manager SkyEurope in Romania a precizat pentru Wall-Street ca gradul de ocupare in perioada scursa de la lansarea zborurilor a fost de peste 80%. Compania analizeaza de asemenea lansarea unor zboruri spre noi destinatii dupa terminarea orarului de vara (27 octombrie), Praga fiind printre posibilele destinatii datorita cererii foarte mari de pachete turistice pe acest oras.

Potrivit reprezentantului companiei, in Viena sunt posibile conexiuni catre alte destinatii europene, respectiv Barcelona, Amsterdam, Bruxelles, Paris, Atena, Sofia, Nisa, Venetia, Larnaca, Pisa(Florenta), Salonic, Zadar, Rimmini, Split si Dubrovnik.

Operatorul slovac low-cost SkyEurope si-a propus triplarea cotei de piata, prin cresterea la o cota de 25-30% comparativ cu aproximativ 10% inregistrati in anul precedent. Potrivit cifrelor transmise de catre companie, SkyEurope a trasnportat in 2006, pe singura cursa operata, Bucuresti – Bratislava cu posibilitatea transferului la Viena, aproximativ 35.000 de pasageri, obiectivul pentru acest an fiind de 140.000 de pasageri.

Compania se mandreste cu faptul ca este singurul operator low cost care a incheiat acorduri cu aeroporturile principale din Roma si Viena. Primul zbor spre Roma – Fiumicino a fost efectuat la mijlocul lunii ianuarie, compania intoducand de pe 23 martie destinatia Viena, care a inlocuit cursa de Bratislava. Optional, se poate realiza transferul la Bratislava printr-un shuttle bus, drumul durand aproximativ o ora.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri