La doar 2 ore distanță de București, găsim Complex Turistic Traisteni din Valea Doftanei, o zona în plină dezvoltare și cu un aer curat, departe de tumultul zilnic ce ne înconjoară.

Doi tineri antreprenori au deschis în plină pandemie o locație specială axată și cu predilecție pentru familii, persoane ce doresc intimitate, feriți de zgomot și aglomerație. Locația este una cu circuit închis deservind în mod exclusiv doar oaspeții cazați.

Complex Traisteni, o locație a căror cabane de tip bungalow www.complextraisteni.ro asigura în aceste vremuri pline de restricții o soluție perfectă de distanțare și totodată intimitate.

Conceptul este unul axat pe construcții individuale cu cabane spațioase, ce îmbină o tematică rustică cu elemente moderne și de generație nouă. Mâncarea este gătită în mod tradițional și are la baza rețete populare, unde păstrăvul este în prim plan fără a uita deserturile realizate în casă. Practic, totul este proaspăt fără alimente congelate iar meniul construit pe specificul oaspeților. De subliniat faptul meniul poate fi personalizat după caz și pentru persoane cu diete speciale, lucru de admirat știi cineva se gândește la tine ca un oaspete și mai puțin ca un client.

Ne bucurăm găsim persoane ce își propun promovete tradițiile noastre, atât culturale cât și culinare, astfel încât scriem cu mare drag aceste cuvinte. Foarte interesant de cunoscut din discuțiile cu tinerii antreprenori, a fost faptul pandemia i-a ajutat pe aceștia, în contrast cu tot cea ce s-a întâmplat în 2020 prin prisma faptului , meșterii români întorși pe meleagurile natale au contribuit la realizarea unor astfel de obiective.

Sărbătorile de iarnă sunt așteptate la Complex Traisteni cu pachete speciale de tipul all inclusive https://complextraisteni.ro/pachete-speciale/ cu obiceiuri specifice acestei perioade, însoțite de activități outdoor cât și de reprezentații ale ansamblului de dans local.

În concluzie, o oază de liniște și discreție de care te poți bucura ori de câte ori dorești!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri