Karpaten Turism lansează charterul București – Salzburg, ȋn perioada 26 decembrie 2021 – 26 martie 2022, cu sprijinul Oficiului Național de Turism al Austriei. Pasionații de sporturi de iarnă au la dispoziție oferte la pachete turistice cu toate serviciile incluse: zbor, transferuri, cazare și masă. Prețul unui pachet pornește de la 499 de euro de persoană.

,,Pe timpul iernii, Austria este destinația preferată a românilor pasionați de schi și snowboarding. După ce, anul trecut, stațiunile montane din Austria au fost complet ȋnchise, dorința turiștilor de a-și petrece vacanța aici este cu atât mai mare, anul acesta. De altfel, charterele căre destinații de schi sunt o premieră anul acesta, ȋnainte de pandemie pachetele turistice bazându-se, cu preponderență, pe zborurile de linie”, spune Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Restart al sezonului de iarnă

Cât despre aportul Oficiului Național de Turism al Austriei/Österreich Werbung, acesta a susținut de la bun început demersul și a contribuit împreună cu board-ul turistic al land-ului Salzburg - SalzburgerLand Tourismus - și cu Aeroportul Salzburg W.A. Mozart la găsirea unui slot convenabil pentru charterele românești, dar și la campania de promovare a charterului.

”Prin intermediul cooperării de succes cu partenerii noștri și al ofertei de vacanță extinsă și atractivă, ne dorim să inspirăm cât mai mulți oaspeți să își petreacă vacanța de iarnă în Austria”, afirmă Lisa Weddig, CEO al Oficiului Național de Turism al Austriei / Österreich Werbung.

Zborurile vor fi operate în colaborare cu Tarom, săptămânal, iar durata unui zbor este de aproximativ două ore. Turiștii beneficiază de transport gratuit al echipamentului de schi, iar transferul de la aeroport la hotel este inclus ȋn pachet.

Destinații turistice pentru pasionații de schi

Charterul aterizează în Salzburg, care se află în imediata apropiere a Ski amadé, cea mai mare asociație de schi a Austriei, cu 760 km de pârtii în cinci regiuni:

  1. Salzburger Sportwelt,
  2. Schladming-Dachstein,
  3. Gastein,
  4. Hochkönig,
  5. Grossarltal.

Tot din Salzburg se poate ajunge ușor și în alte regiuni cunoscute de schi, precum Zell am See-Kaprun sau Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Sursa Foto: Karpaten Turism/ Gipfelwelt-3000-NP-Gallery-Plattform-Kitzsteinhorn

Majoritatea stațiunilor din oferta Karpaten Turism sunt ȋn zona Zell am See-Kaprun, o destinație perfectă atât pentru familii cu copii, cât și pentru free-rideri. Turiștii care ajung aici vor avea parte de priveliști spectaculoase asupra ghețarului Kitzsteinhorn deschis 365 zile pe an, a muntelui Schmittenhöhe și a lacului Zell, precum și de acces facil către un domeniu schiabil de peste 408 km. Prin skipass-ul Ski Alpin Card, turiștii pot accesa trei regiuni interconectate de top: Schmittenhöhe, ghețarul Kitzsteinhorn și regiunea Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Austria a fost una dintre primele țări care s-a concentrat pe un concept de siguranță clar și transparent în 2021, prin regula celor trei dovezi implementată încă din luna mai (vaccinat, testat sau însănătoșit după boală) și printr-o infrastructură de testare generoasă și mai ales gratuită. Testarea rămâne în continuare gratuită, inclusiv pentru turiști, până la finalul sezonului de iarnă, adică până la final de martie.

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii touroperatoare din România. Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii turoperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini.

Sursa foto: Karpaten Turism/ Schmittenhoehebahn-Aussicht_Schmittenhoehebahn

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri