În pofida restricțiilor și a introducerii certificatului verde pentru accesul în structurile de cazare, turiștii români sunt interesați și rezervă pachete turistice pentru sărbătorile de iarnă, în propria țară. DAL Travel propune o ofertă ”România Premium”, cu altfel de programe turistice, inedite, pentru Crăciun și Revelion.

Turiștii români preferă, în acest sens, atât hoteluri de 4 și 5 stele, situate în special în stațiuni montane, cât și conace, castele și pensiuni situate în zone rurale.

”Tendința turiștilor este de a face rezervări pe ultima sută de metri deoarece, din cauza restricțiilor, nimic nu mai este sigur. De aceea, majoritatea preferă să aștepte, să vadă ce modificări apar pe parcurs. Dar în general aceste pachete de sărbători pot fi rezervate din timp, deoarece majoritatea structurilor de cazare dau dovadă în acest moment de flexibilitate”, precizează Daniela Nedelcu, director general al agenției DAL Travel.

Potrivit consultanților DAL Travel, tarifele nu s-au modificat esențial față de anii precedenți, ci s-au ajustat ușor ținând cont doar de rata inflației și de creșterea anumitor cheltuieli. Toate pachetele de Crăciun și de Revelion includ cine festive, diverse activități și pun la dispoziție excursii opționale la fața locului.

Cele mai solicitate stațiuni și destinații turistice de sărbători sunt Sinaia, Poiana Brașov, Predeal, Păltiniș, Vatra Dornei, Albota și Micloșoara.

Oferte pentru vacanța de Crăciun în România

De exemplu, la hotelul Rozmarin din Predeal (4 stele), un pachet de Crăciun, care include 4 nopți de cazare, cu mic dejun și cină tip bufet, pornește de la 1.450 de lei de persoană. Petrecerea Revelionului la hotelul de 4 stele Palace din Sinaia, care include 3 nopți de cazare și Cină festivă, costă de la 1.932 de lei de persoană.

O altă atracție turistică importantă de Crăciun o constituie complexul turistic Albota, unde se află și celebra păstrăvărie. Pentru 3 nopți cu servicii all inclusive, un turist va plăti între 1.600 și 1.950 de lei.

Tot de Crăciun, din ce în ce mai căutate sunt Casele de Oaspeți ale Contelui Kalnoky de la Micloșoara. Pentru 390 de euro de persoană, un turist va beneficia de cazare 3 nopți în cameră superioară, mic dejun, prânz și cine tradiționale, două activități sau excursii cu ghid.

Una dintre cele mai scumpe și exclusiviste oferte de Crăciun este la resortul Castelnor, amplasat în stațiunea Păltiniș, la doar 30 de km de Sibiu, într-un decor natural irezistibil. Pentru 3 nopți de cazare, camera dublă deluxe, pachetul turistic este de 568 de euro și include demipensiune, acces la spa, la depozit schi și transfer gratuit la zona de schi Arena Platoș.

Cea mai scumpă ofertă pentru Revelion este la hotelul Alpin, de 4 stele, din Poiana Brașov, unde, pentru 4 nopți, un turist va plăti între 875 de euro loc în camera dublă standard și 1.235 euro loc în camera dublă deluxe și pachet turistic premium. Pachetul turistic include mic dejun, cine tematice (fiecare seară fiind dedicată unui oraș, precum New York, Las Vegas, Monaco și Dubai), brunch internațional, muzică live şi artişti renumiţi, program de jocuri şi activităţi creative pentru copii, platou cu fructe şi ciocolată și o sticlă de şampanie, în cameră la sosire.

DAL Travel este o agenție de turism din România, înființată în anul 2000. Agenția oferă circuite turistice de grup, vacanțe personalizate, sejururi charter, city breaks, dar și organizare de evenimente și vacanțe în România.

Sursa foto: DAL Travel

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri