Tarifele pe Valea Prahovei au scăzut cu 30-40% după sărbători, iar unele unităţi de cazare oferă reduceri în timpul săptămânii, se arată într-un comunicat al Asociației pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, citat de Agerpres.

"Weekend-ul care tocmai a trecut a umplut din nou staţiunile de pe Valea Prahovei, unde a nins ca în poveşti. Pârtiile au funcţionat cu mici probleme, la Sinaia a fost ceaţă şi vântul a bătut cu putere, acest lucru a făcut ca gondola să-şi întrerupă ceva timp activitatea, la Buşteni pârtiile au fost deschise. Şi preţurile sunt ceva mai accesibile după sărbători. Tarifele au scăzut, în medie, cu 30-40%, conform reprezentanţilor din turism. În unele cazuri sunt reduceri în timpul săptămânii", precizează sursa citată.

Conform sursei citate, la un hotel de 4 stele ''tarifele încep de la 450 de lei până la 800 de lei, gradul de ocupare este de sută la sută''.

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova reaminteşte că, în perioada 10 ianuarie - 28 februarie 2022, este în vigoare oferta "Trenurile Zăpezii" care aduce reduceri tarifare de 25%.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri