Compania Romavia va efectua saptamanal zboruri cu destinatia Strasbourg, incepand cu data de 23 aprilie, iar de la 1 mai acestea se vor efectua si pe ruta Bucuresti-Neurenberg, de la aceeasi data compania desfasurand si zboruri charter saptamanale catre Tel Aviv.

Potrivit unui comunicat al companiei Romavia citat de NewsIn, incepand cu data de 23 aprilie, zborurile saptamanale efectuate pe ruta Bucuresti-Strasbourg si retur sunt programate pentru zilele de luni si de joi, cu plecare de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti-Otopeni.

De asemenea, incepand cu data de 1 mai, compania anunta efectuarea de zboruri charter regulate saptamanal pe ruta Bucuresti-Tel Aviv si retur in fiecare zi de luni si vineri cu plecare de pe Aeroportul International Henri Coanda.

In ceea ce priveste zborurile efectuate saptamanal pe ruta Bucuresti-Neurenberg si retur, cu escala la Targu-Mures, acestea sunt programate, din 1 mai, in fiecare zi de marti si vineri, cu plecare de pe Aeroportul International Henri Coanda.

Zborurile se vor executa cu aeronave moderne tip BAe 146 - 200, cu o capacitate de 99 locuri, echipate cu patru motoare si dotate conform normelor europene, se mai arata in comunicat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
O noua companie aeriana se lanseaza in Romania
Setari Cookie-uri