Airbnb caută un pasionat de hoteluri și călătorii care să vrea să locuiască pe GRATIS, timp de un an, într-o casă renovată din Sicilia. În plus, norocosul câștigător va fi plătit să aibă grijă de proprietate.

Casa renovată se află în orașul Sambuca și a făcut inițial parte din campania case la un euro, pentru a ajuta la atragerea de noi rezidenți. În prezent, locuința nu mai este o proprietate abandonată care are nevoie disperată de lucrări de restaurare, potrivit Yahoo Finance.

În colaborare cu firma de arhitectură italiană, Studio Didea, Airbnb a redat viață proprietății, folosind culori în armonie cu peisajul. Locuința are trei etaje, două camere de zi, un dormitor la mezanin cu un pat king-size, o bucătărie spațioasă, un dormitor matrimonial cu baie privată și un alt spațiu de zi cu o canapea extensibilă queen-size la etajul al treilea. Este o casă istorică italiană cu farmec și interioare elegante.

Proiectul, care își propune să stimuleze turismul și să aducă noi rezidenți în sat, are obiectivul de a face din solicitant/ câștigător o parte integrată a comunității internaționale emergente și a vieții locale.

Pe lângă faptul că locuiește în casă gratuit, norocosul câștigător va reține și toate câștigurile din găzduirea pe Airbnb.

”Frumusețea acestei campanii constă în faptul că dă o a doua șansă nu doar caselor abandonate din regiune, ci și persoanei care se mută într-o astfel de locuință”, a declarat Leonardo Ciaccio, primarul satului Sambuca din Sicilia.

Candidații pentru o astfel de ofertă trebuie să aibă peste 18 ani și să fie disponibili să se mute în Sambuca pentru cel puțin trei luni consecutive, începând cu 30 iunie 2022.

Sursa foto: Airbnb.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri