Compania aeriană KLM anunță lansarea campaniei promoționale Dream Deals, cu reduceri la biletele de avion la zeci de destinații din toată lumea. Prețurile reduse sunt valabile până pe 24 februarie 2022 și vizează destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și insulele exotice din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Cel mai mic preț: 520 euro spre Delhi, 658 euro spre Los Angeles și 784 euro spre Mexico City

Mexico City este vedeta destinațiilor din zona Americii Centrale pentru turiștii români, care s-a aflat în topul destinațiilor alese de aceștia în 2021. Mexicul este renumit pentru plajele sale fantastice și pentru ruinele și piramidele mayașe și aztece. Cu o cultură mai veche de 3.000 de ani, această țară are mult mai multe de oferit, motiv pentru care se află printre preferințele românilor. Prețul pentru un bilet de avion București – Mexico City începe de la 784 de euro, zbor dus-întors, în perioada promoției.

Zanzibar este una dintre cele mai căutate destinații din Africa pentru turiștii români care profită de prețurile mici la cazare și de multitudinea de activități disponibile. Prețul din perioada promoției pornește de 729 de euro, zbor dus-întors.

Destinațiile nord-americane așteaptă să fie explorate cu prețuri de la 658 euro pentru Los Angeles, 615 euro pentru Boston, 788 euro pentru Las Vegas, și multe alte orașe.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibilă până pe 24 februarie 2022, iar perioada de călătorie pentru toate destinațiile este până pe data de 30 iunie 2022. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Cele mai mici tarife nu includ și bagajul de cală.

Insulele din Caraibe și Oceanul Indian se află în topul celor mai solicitate destinații de către români

Restricțiile limitate, posibilitatea de a petrece mult în aer liber și clima blândă sunt motivele pentru care din ce în ce mai mulți români preferă insulele din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Alături de acestea, în topul destinațiilor intercontinentale spre care călătoresc românii se mai regăsesc și Cancun, Mexico City, Lima și Rio de Janeiro.

Rețeaua KLM conectează Țările de Jos cu toate regiunile economice cheie ale lumii și este un motor puternic pentru economia Olandei. KLM este, de asemenea, membru al alianței globale SkyTeam, care are 19 companii aeriene membre.

Sursa foto: KLM

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri