Una dintre cele mai luxoase nave de croaziera a adus la Constanta 300 de finlandezi

Nava de pasageri Kristina Regina, unul dintre cele mai luxoase nave de croaziera din lume, a acostat, miercuri dimineata, in dana de pasageri din Portul Constanta cu peste 300 de turisti finlandezi la bord

Corina Martin, agent de turism, a declarat potrivit NewsIn, ca pasagerul a acostat in Portul Constanta, dupa ce mai intai a poposit pe litoralul grecesc. La bord se afla peste 300 de turisti finlandezi care au platit aproape 2.000 de euro pentru aceasta croaziera care dureaza aproape doua saptamani.

Imediat ce nava a ancorat, turistii finlandezi au fost imbarcati in autobuzele supraetajate achizitionate recent de Primarie si au vizitat centrul orasului Constanta, dar au programate si plimbari in principalele obiective turistice ale Constantei si statiunea Mamaia.

Cei mai multi dintre turisti se afla pentru prima oara in Romania si stiu foarte putine lucruri despre tara noastra. Finlandezii au auzit despre Dracula si despre echipele de fotbal romanesti care, spun, ei sunt foarte bune.

Pasagerul “Kristina Regina” se afla pentru a doua oara in Romania, iar urmatoarea acostare este prevazuta pentru luna octombrie. Vasul a fost construit in anul 1960 si reconditionat complet in 1987. “Kristina Regina” are sase punti, iar in interior dispune de doua restaurante, o sala de gimnastica, sauna, discoteca, bar si sala de conferinte. Pe parcursul acestui an, mai sunt asteptate in Portul Constanta, navele de pasageri “Calypso”, “Emerald” si “Perla Cruise”, care vor efectua in total 12 voiaje.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri