Începând cu anul acesta, Bookingham devine o platformă de rezervări online dedicată strict domeniului HoReCa. După aproape 2 ani de teste și experimente cu parteneri din mai multe industrii ale orașelor mari, Bookingham a decis să se nișeze pe HoReCa. Prezentă deja în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Brașov, Oradea, Sibiu, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Baia Mare și Satu Mare, platforma de rezervări online se lansează în alte 29 de orașe din țară.

Acum, acoperind cele mai importante puncte de interes din România, scopul platformei e acela de a atinge 1.000.000 de rezervări procesate anual.

Echipa formată din specialiști în domeniile marketing, IT și vânzări, a observat că industria HoReCa se confruntă cu mai multe probleme.

Timpul irosit gestionând ineficient rezervările, rata mare de neprezentare, vizibilitatea mică în piață și lipsa programelor de fidelizare clienți sunt doar câteva dintre probleme pe care Bookingham le rezolvă, cu ajutorul instrumentelor digitale de administrare și promovare.

Colectarea inteligentă de rezervări online, 24/7, managementul tuturor solicitărilor primite (telefonic, la local sau online), într-un singur loc, accesul la istoricul clienților, posibilitate de a introduce oferte și promoții personalizate, pentru atragerea și fidelizarea clienților, trimiterea de mesaje automate, pentru a evita no-show-ul, crearea și dezvoltarea propriului website, pentru a deveni mai vizibil în comunitatea ta.

„În momentul de față, businessurile din mediul HoReCa au o puternică nevoie de digitalizare, pentru a putea face față atât cerințelor venite din partea clienților, cât și competiției din piață. Politica de prețuri pe care o avem e una transparentă, întocmai pentru a ne putea ajuta partenerii de business din HoReCa”, a declarat Raul Sideriaș, CEO Bookingham.

În mai 2020, s-a lansat Bookingham. Deși inițial, a apărut drept o soluție de rezervări și programări pentru mai multe tipuri de businessuri, eforturile echipei s-au concentrat ulterior în special pe HoReCa, din dorința de a susține cât mai mult această industrie în contextul pandemic.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri