Lux Garden Hotel & Resort vă invită sa petreceți momente de relaxare într-o locație de 5 stele, înconjurați de rafinament și eleganță unde bunul gust și armonia sunt la ele acasă. Amplasat la baza pârtiilor de ski Sorica și Cazacu, Lux Garden va oferă experiente unice.

Aer curat, peisaje de basm și confort de cel mai înalt nivel. Situat la poalele pârtiilor de schi (Sorica și Cazacu), aproape de stația de telegondolă și ocupând o locație privilegiată în stațiunea montană Azuga din Valea Prahovei, la o altitudine de 993 metri, înconjurat de Munții Bucegi, Lux Garden este singurul hotel de cinci stele care iți oferă o oază de liniște și excelență în servicii.

Un univers de rafinament și eleganță se dezvăluie din momentul în care intri în hotel. Suntem mândri să iți oferim întotdeauna personal amabil, momente culinare inedite, camere spațioase și elegante, un centru de spa, precum și servicii de cel mai înalt nivel. La hotelul nostru suntem siguri că vei descoperi un stil de viață care te va seduce.

Mirosul de cafea și atmosfera intimă de la Piano Bar te îmbie să te relaxezi în timp ce savurezi cele mai rafinate băuturi și cocktail-uri.
Bucătăria de top, preparatele internaționale și românești, plus serviciile impecabile se adaugă experienței culinare Lux Garden. Restaurantul pune la dispoziție un meniu cu preparate internaționale pregătite cu pasiune de bucătarii noștri profesioniști, astfel încât sa satisfacă toate gusturile si un meniu special dedicat copiilor. Bucătăria Lux Garden creează o legătura intre oameni, farmecul locului, confort și provocarea simțurilor.

Camerele sunt apreciate pentru eleganța clasică, pentru confortul și intimitatea lor. Balconul fiecarei camere uimește cu o priveliște unica a împrejurimilor.
Capacitatea de cazare a Hotelului Lux Garden este de 50 camere: 18 Camere Standard Twin; 13 Camere Standard Matrimoniale; 8 Camere Superioare; 3 Camere Executive Matrimoniale; 3 Apartamente Junior Suite; 5 Apartamente Lux Garden Suite.

Hotelul Lux Garden este un loc ideal pentru întâlnirile de afaceri. Centrul de conferințe, cu cele două săli Sorica și Cazacu, are dotările necesare desfășurării cu succes a evenimetelor corporate: flipchart, videoproiector și ecrane de înaltă definiție, aer condiționat, sistem de sonorizare, laptop, acces la internet de mare viteză.

La centrul de relaxare Garden SPA găsești atmosfera perfectă pentru frumusețe, remediul perfect împotriva stresului și locul ideal pentru recuperarea tonusului. Centrul Spa de 5 stele te răsfață cu piscina, sauna umeda, sauna uscata și zona de fitness.

Conceputa pentru confort și relaxare, Terasa Lux Garden te invită să savurezi deserturi delicioase si băuturi rafinate, înconjurați de o priveliște de basm asupra Munților Bucegi.

Pentru variantele de entertainment, Lux Garden vine în sprijinul oaspeților cu recomandări de petrecere a timpului liber in familie sau la team-building-uri.

• Mountain-bike – pe trasee cu diverse grade de dificultate. Se poate urca cu telegondola și se coboară pe traseele amenajate
• Plimbări la pas pe trasee forestiere ușoare
• Degustare de șampanie la Cramele Azuga - furnizor oficial de vinuri al Casei Regale României
• Plimbări cu telegondola pana în golul alpin al Muntelui Sorica de unde se poate admira un peisaj desprins din poveste
• vizite la castelele din apropiere: Cetatea Râsnov – 25 km, Castelul lui Dracula din Bran – 40 km, Castelele Peleș si Pelișor din Sinaia – 15 km, Castelul Cantacuzino din Bușteni – 10 km
• distracție pentru cei mici, dar și mari la Dino Parc Râșnov – 25 km sau la echitație în Poiana Brașov

Cu peisajele minunate spre munții Bucegi și Baiului, stațiunea montană Azuga din Valea Prahovei este alegerea perfectă pentru vacanța ta de vara sau de iarna. Alege sporturile pe zăpada pe pârtiile de schi deservite de telegondola, de teleschi, plimbări cu snowmobilul sau cu biciclete de-a lungul traseelor montane sau pur și simplu bucura-te de natura și de liniștea unei plimbări în peisajul magnific.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri