Profitul net in primul trimestru al acestui an a scazut pana la 95 de milioane de dolari, respectiv 23 de centi pe actiune, de la 104 milioane de dolari sau 26 de centi pe actiune in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza NewsIn, citand Reuters.

Veniturile au fost in conformitate cu estimarile analistilor chestionati de Reuters, exluzand castigurile provenite din vanzarea de active.

Venitul in primul trimestru a crescut cu 29% fata de aceeasi perioada a anului precedent, pana la 1,86 miliarde de dolari, alimentat de pretul mai mare platit pentru o camera.

Citeste si:

Privind in perspectiva, Hilton, care a achizitionat compania inrudita Hilton International in primul trimestru din 2006, si-a scazut tintele pentru venituri recurente pentru 2007, pana la 1,15 dolari, de la 1,21 dolari pe actiune.

Rezultatele mai scazute reflecta si vanzarea lantului hotelier Scandichotel, care s-a petrecutsaptamana trecuta, pentru un pret de 1,1 miliarde de dolari. Analistii de pe Wall Street estimau, pentru Hilton, un profit pe actiune de 1,22 dolari pe actiune in 2007.