Blue Air a inaugurat două noi servicii directe din București Otopeni către popularele insule de vacanță Ibiza și Palma de Mallorca. Prețurile biletelor încep de la 29,99 euro/segment, toate taxele incluse.

Rețeaua de vară a Blue Air include un total de 11 destinații spaniole.

Blue Air va opera zboruri săptămânale din București-Otopeni către insulele spaniole Ibiza și Mallorca, conform următorului program:

  • Otopeni – Palma de Mallorca → Din 11 iunie 2022 - 2 zboruri săptămânale, marți și sâmbătă
  • Otopeni - Ibiza → Din 10 iunie 2022 - zboruri săptămânale, vineri

Recent, Blue Air a extins și numărul zborurilor către insulele grecești. Blue Air va opera doi zboruri săptămânale din Cluj către noile destinații grecești, după următorul program:

  • Cluj-Napoca - Heraklion → Din 7 iunie 2022 - 2 zboruri săptămânale, marțea și sâmbăta
  • Cluj-Napoca - Rodos → Din 8 iunie 2022 - 2 zboruri săptămânale, miercurea și duminica
  • Cluj-Napoca - Zakynthos → Din 9 iunie 2022 - 2 zboruri săptămânale, joia și duminica

Blue Air este compania aeriană românească cu model de business Ultra - Low – Cost (ULC), având o echipă formată din aproximativ 800 de angajați. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 17 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri