Eturia înregistrează o creștere a solicitărilor cu 35%, față de 2021, pentru mai multe destinații, în contextul în care ridicarea restricțiilor le permite călătorilor să exploreze tot mai multe locuri de pe glob. „În topul destinațiilor vedetă, în această vară, enumerăm: Republica Dominicană, Mauritius, Kenya, Islanda, Madeira și Grecia - insula Creta, către ultimele două operăm chartere directe”, declară Ana Maria Gherasim, director de vânzări Eturia.

Ne aflăm în plin sezon estival și se simte deja o creștere a interesului pentru vacanțele de toamnă. Printre destinațiile care stârnesc interesul turiștilor români se află: Japonia, India, Malaezia, Maldive, Thailanda, Argentina și Brazilia.

Astfel, un pachet Dubai și Maldive, cu cazare nouă nopți, transferuri, tururi, vizite incluse, serviciile unui ghid local experimentat poate ajunge la 2.690 euro/persoană.

De asemenea, în prezent, un sejur de 11 zile care combină Singapore cu Bali este disponibil de la 1.990 euro/ persoană, cu toate taxele incluse, transferuri și mic dejun.

Pentru cei care doresc să descopere Peru într-un circuit în care turiștii vor vizita nu mai puțin de 11 locații (lacul Titicaca, Machu Picchu, Cusco s.a.), acest pachet este disponibil de la 3.090 euro/pers pentru 10 zile, tarif ce cuprinde cazare cu mic dejun și asistență 24/7, transport, transferuri, vizite, intrări la obiective, ghizi locali, dar și tour lider Eturia, potrivit informațiilor transmise de Gherasim.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România cu servicii tailor-made. În cei 15 ani de activitate, Eturia are peste 300 de parteneri locali în întreaga lume, a vândut vacanțe în 155 de țări și a avut până în prezent peste 80.000 de clienți.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri