Compania aviatică Air France lansează o campanie prin care precizează că reduce prețul biletelor de avion în medie cu până la 40%. Vor beneficia de prețuri speciale peste 80 de destinații din Caraibe, SUA și Canada, campania fiind valabilă pentru biletele achiziționate până pe 6 octombrie 2022. Perioada de călătorie este până la sfârșitul lunii martie 2023.

Până pe 6 octombrie românii pot opta pentru bilete de avion spre destinații exotice din zona Caraibelor – Point a Pitre de la 691 de euro, Fort de France de la 682 de euro, Saint Martin de la 692 de euro. Pe lângă Caraibe, incluse în promoție mai sunt și destinații din SUA - New York de la 457 de euro, Miami de la 537 de euro, San Francisco de la 618 de euro, Canada – Montreal de la 499 de euro.

Tarifele de mai sus au toate taxele incluse şi se aplică zborurilor dus-întors cu plecare din Bucureşti către destinaţiile vizate. Prețurile promoționale sunt disponibile pentru bilete cumpărate online pe pagina Air France, la agenţiile de voiaj şi la tour operatorii autorizaţi.

Aeroportul Otopeni: ce linii aeriene au avut cele mai multe întârzieri

În intervalul 22 – 28 septembrie 2022, pe Aeroportul OTopeni, 238 zboruri (aterizări și decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute. Dintre acestea, mai mult de jumătate (152) au avut drept cauză întârzierea sau rotația echipajelor sau aeronavelor.

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv Wizz Air (147 zboruri), Tarom (27 de zboruri), Ryan Air (22). În același interval de referință, au fost anulate 21 zboruri.

În intervalul 22 – 28 septembrie 2022, pe AIHCB au fost operate 2012 zboruri, dintre care 1805 regulate.

Sursa foto: Stephanie Rousseau / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri