O croazieră organizată de compania Viking, care trebuia să ajungă pe râul Mississippi, a fost anulată din cauza nivelului mult prea scăzut al apei.

„Nivelurile neobișnuit de scăzute ale apei de-a lungul râului Mississippi au făcut ca secțiuni ale râului să fie închise, având un impact asupra întregului trafic de transport maritim spre nord și spre sud. Închiderile au cauzat întârzieri care îl vor împiedica pe Viking Mississippi să finalizeze navigația în curs și să ajungă la St. Paul [Minnesota] pentru următoarea ei plecare programată pe 15 octombrie”, a anunțat compania într-un comunicat de presă, preluat de Entrepreuner.com.

Nava afectată a fost Viking Mississippi, o navă care are 193 de cabine pentru până la 386 de oaspeți și se pretinde a fi „prima navă de croazieră cu adevărat modernă din regiune”.

Nivelurile scăzute ale apei din râu au fost cauzate de cantitatea scăzută de ploi din zonă, situație care persistă încă din august. Potrivit Drought. gov, peste 84% din statul Mississippi se confruntă cu condiții de secetă.

Viking a spus că turiștii au fost anunțați, dar nu a clarificat dacă vor fi sau nu rambursați sau mutați pe o altă navă.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri