Operatorul aerian HiSky anunţă extinderea operaţiunilor din hub-ul deschis la Bucureşti, cu trei noi rute, începând de la finalul acestui an, către Belgia, Irlanda şi Spania, conform Agerpres.

Odată cu noile rute, Bruxelles, Dublin şi Malaga, operatorul ajunge la patru destinaţii internaţionale şi două destinaţii interne operate de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti.

"Prin deschiderea noilor rute ne completăm portofoliul de business travel, cu destinaţia Bruxelles, (...) conectată şi cu zborurile noastre interne, Bucureşti - Cluj Napoca şi Bucureşti - Timişoara, şi adăugăm o categorie nouă de destinaţii cu plecare din Capitală către oraşe în care locuiesc importante comunităţi de români, Dublin şi Malaga.", a declarat Mareş Cărăvan, director comercial HiSky Europe.

Orarul de iarnă intră în vigoare începând cu data de 28 noiembrie, odată cu lansarea rutei Bucureşti - Bruxelles, cu trei zboruri săptămânale, cu plecare de pe aeroportul Otopeni către principalul aeroport din Bruxelles, Zaventem şi retur, mai transmite sursa citată.

Zborurile vor fi operate în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, conform programului: Bucureşti (OTP) 10:40 - 12:20 Bruxelles (BRU), Bruxelles (BRU) 13:20 - 16:50 Bucureşti (OTP).

În acelaşi timp, rutele Dublin şi Malaga vor fi lansate în luna decembrie.

Astfel, ruta Bucureşti - Dublin va fi operată începând cu 7 decembrie, cu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică: Bucureşti (OTP) 18:30 - 20:10 Dublin (DUB), Dublin (DUB) 21:10 - 02:50 Bucureşti (OTP).

Totodată, în data de 11 decembrie va fi efectuată prima cursă Bucureşti - Malaga şi retur, urmând ca şi această destinaţie să fie operată cu o frecvenţă de două curse săptămânal, în zilele de joi Bucureşti (OTP) 11:10 - 14:20 Malaga(AGP), Malaga(AGP) 15:20 - 20:10 Bucureşti (OTP) şi duminică Bucureşti (OTP) 07:00 - 10:10 Malaga(AGP), Malaga(AGP) 11:10 - 16:00 Bucureşti (OTP).

Preţul unei călătorii, cu plecare din Bucureşti, începe de la 29 euro pentru destinaţia Dublin, 49 euro pentru destinaţia Buxelles şi 39,90 euro pentru Spania, Malaga.

Sursa foto: Shutterstock / Telsek

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri