Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea au prezentat primele randări foto și primul video cu simularea parcului tematic de Crăciun, care va avea loc în Parcul Drumul Taberei din București, în perioada 25 noiembrie - 27 decembrie.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe, în colaborare cu Primaria Sectorului 6, și este finanțat in totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în baza unui contract de închiriere de spațiu, iar accesul publicului este gratuit.

Primăria Sectorului 6 a anunțat că Târgul de Crăciun „West Side Christmas” va fi organizat în Parcul Drumul Taberei și își va deschide porțile cu o lună înainte de crăciun, mai exact pe 25 noiembrie, iar vizitatorii vor avea parte de multe surprize.

Sursa foto: UNTOLD Universe

„Continuăm și în 2022 tradiția Târgului de Crăciun «West Side Christmas», eveniment ajuns la a doua ediție. Acesta va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD Universe, creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. Organizatorii și-au propus să transforme locul în cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală”, se arata într-un comunicat al autorităților locale.

Până pe 27 decembrie, organizatorii UNTOLD pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice, în premieră, pentru București. Toate acestea vor avea loc pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat.

Sursa foto: UNTOLD Universe

„Universul UNTOLD se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia UNTOLD își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie.

Parcul tematic de Crăciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum", a declarat, într-un comunicat, Edy Chereji, co-fondator UNTOLD.

Sursa foto: UNTOLD Universe

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice care vor întreține spiritul sărbătorilor, în premieră, în București.

Mai jos puteți vedea și o randare video realizată de organizatorii UNTOLD Universe.

Sursa video: UNTOLD Universe

Sursa foto: UNTOLD Universe

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri