Tarom oferă turiștilor șansa să achiziționeze zboruri dus-întors la prețuri speciale în perioada 27-30 octombrie prin oferta flyPromo. Campania se referă la zboruri programate pentru perioada 15 noiembrie - 15 decembrie 2022.

Tarom aduce zboruri ieftine la mijloc de toamnă. Operatorul a publicat oferta #flyPROMO pentru turiștii care își doresc să zboare până la 15 decembrie (data ultimului retur). Oferta Tarom include destinații turistice ca Roma, Istanbul (începând de la 119 euro), Bruxelles, Praga (începând de la 139 euro). Alte destinații care sunt în topul preferințelor românilor au fost și ele incluse în oferta Tarom cu prețuri începând de la 159 de euro pentro Londra, Paris, Amsterdam sau Tel-Aviv. Oferta cu toate destinațiile incluse este mai jos.

• 119 EURO, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti și Atena, Belgrad, Istanbul, Roma, Salonic;

• 139 EURO, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti și Budapesta, Bruxelles, Chișinău, Frankfurt, München, Praga, Sofia;

• 159 EURO, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti și Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris, Tel Aviv.

Oferta din perioada 27-30 octombrie include zborul dus-întors, bagaj de mână de 8 kg și check-in gratuit.

Tarom a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele luni, în ciuda problemelor altor jucători de pe piață.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri