Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei se deschide pe 25 noiembrie, cu un concert, a anunţat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, potrivit căruia evenimentul conceput de Untold Universe va fi unul pe care şi-l doreşte la standardele celor cu tradiţie din străinătate.

"Ceea ce ne-am propus în acest an, probabil, este o premieră pentru România. Ne-am propus să facem un târg de Crăciun la un standard foarte înalt şi care să nu ne coste nimic pe noi ca Primărie. (...) Este un proiect ce se autofinanţează, (...) va fi un târg de Crăciun pe care ni-l dorim la nişte standarde precum cele de tradiţie din afară", a afirmat Ciucu, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că a doua ediţie a "West Side Christmas Market" se va desfăşura în perimetrul lacului din Parcul Drumul Taberei, care este secat.

La rândul său, Edy Chereji, cofondator Untold Universe, a informat că peste 70 de comercianţi vor fi prezenţi la târg în zona de mâncare, băuturi, decoraţiuni.

"De asemenea, vor fi activităţi de divertisment, începând cu roata carusel, (...) spectacole în care să-i implicăm în special pe cei mici. Decoraţiunile pe care o să le avem în perimetrul târgului nostru vor fi unele spectaculoase. Vom avea (...) cea mai mare perdea de lumini din România", a afirmat Chereji.

El a menţionat că echipa de creaţie a Untold Universe a conceput o poveste prin care încearcă să prezinte cum se organizează un târg de Crăciun, printre personaje numărându-se patru elfi.

Edy Chereji a estimat că bugetul târgului este de aproximativ 1 milion de euro

Potrivit acestuia, târgul va fi deschis, zilnic, până la ora 22,00, în timpul săptămânii, iar pe 30 noiembrie, 1 decembrie şi în weekend până la ora 23,00. Accesul va fi gratuit.

Pentru instalaţiile luminoase sunt implementate soluţii pentru un consum cât mai mic de tip led, iar în fiecare seară, după încheierea programului târgului, se vor stinge luminile în perimetrul acestuia.

Primarul Ciprian Ciucu a precizat că şi autoritatea locală va stinge luminile decorative din parc la miezul fiecărei nopţi şi le va reaprinde ziua următoare, când va fi întuneric. El a adăugat că, pe fondul crizei energetice, autoritatea locală va decora cu luminiţe de Crăciun doar parcurile din sector.

"West Side Christmas Market" va fi deschis până pe 27 decembrie.

Sursa foto: UNTOLD Universe

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri