Încep să apară ofertele pentru viitorul sezon pe litoralul românesc, iar momentan prețurile sunt foarte mici.

Tarifele pentru sezonul estival viitor în apartamentele în regim hotelier ale Rezident Eforie Nord sunt cuprinse între 160 şi 1.950 lei pentru o noapte de cazare/apartament, în funcţie de tipul acestuia şi de perioadă, dar cel mai mic preţ este disponibil în programul "Litoralul pentru toţi", de 40 lei/persoană/noapte, anunță compania.

Sezonul la Rezident Eforie Nord începe în aprilie, cu pachete în cadrul programului "Litoralul pentru toţi", de câte 13 nopţi. Programul, prin care compania care operează apartamente în regim hotelier îşi doreşte să atragă în lunile mai puţin aglomerate turişti ori angajaţi care lucrează remote, are tarife de cazare de la 2.100 la 3.600 de lei/apartament, până la începutul lunii iunie. Rezident le propune şi o serie de activităţi pentru petrecerea timpului liber la mare, în afară de cazare la tarife mici.

Vacanţa de şapte nopţi la începutul verii, 26 mai - 15 iunie, într-un apartament cu vedere la staţiune, pentru patru persoane, costă 2.340 de lei, mai precis 83 de lei/persoană/noapte. În mijlocul verii, 14 iulie - 18 august, un apartament pentru patru persoane cu vedere frontal la mare costă 5.850 de lei, mai precis, 208 lei/persoană/noapte.

Reduceri suplimentare pentru 2023 pe Litoral

"Deşi suntem asaltaţi de scumpiri, am făcut tot posibilul ca diferenţele faţă de 2022 să fie minime, dar ele includ, inevitabil, inflaţia şi creşterea TVA decisă de autorităţi la 9%. Ne menţinem însă reducerile pe care le oferim pentru şederi mai îndelungate de şapte nopţi ori pentru cele de grup, pentru ca vacanţa în apartamentele noastre să fie o opţiune avantajoasă", a declarat Alexandra Bogatu, fondatorul Rezident

Rezident Eforie Nord reduce cu 10% tariful de cazare pentru închirieri mai mult de şapte nopţi şi cu 15% pentru şederile de grup.

Compania precizează că 20% din încasările sezonului au venit din vouchere de vacanţă, acestea fiind acceptate şi în 2023.

Înfiinţată în urmă cu cinci ani, compania Rezident a pornit iniţial cu trei apartamente în centrul Bucureştiului şi s-a extins la 40 în prezent: 28 în Bucureşti, 11 la Eforie Nord şi unul la Predeal, investiţia realizată până acum fiind de 1,8 milioane de euro. Apartamentele sunt oferite spre închiriere pentru perioada dorită de clienţi, împreună cu o gamă de servicii hoteliere, în mare parte digitalizate.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri