Dacă te-a prins minivacanța de 1 decembrie în București, Parada nu e singurul mod în care poți să-ți petreci weekend-ul prelungit. Iată la ce alte evenimente poți participa la finalul acestei săptămâni.

Muzici Vechi cu TIMPURI NOI / vol. IV – Stere

Trupa Timpuri noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid. Dacă vrei să cânți despre cât de minunat este la Stere, weekend-ul acesta o poți face împreună cu ceilalți amatori de muzică rock românească.

Când va avea loc: sâmbără, 3 decembrie, ora 19:00, Quantic.

Programul complet al evenimentului.

Gingerbread Fair

Gingerbread Fair te întâmpină, de cum intri pe poartă, cu mirosuri prin care descoperi emoția sărbătorilor din copilărie, decoruri de poveste, culori, lumini, oameni de turtă dulce, zâmbete, pasiune pusă în lucruri!

Ce găsești de cum pășești?

  • o casă de turtă dulce, cu pereți ce miros a scorțișoară;
  • produse cu tradiție , de tot felul, lucrate cu tot dragul;
  • ateliere de sărbătoare(muuulte), de la decorarea de turtă dulce , până la crearea propriei decorațiuni de Crăciun;
  • excursie culinară, prin măiestria bucătarilor prezenți;
  • un brad frumos, cu sufletul târgului pus în vârful lui;
  • o cură zdravănă de voie bună.

Când va avea loc: 3-4 decembrie/ orar:10-20, str.Dumbrava Roșie nr.2, lângă Parcul Grădina Icoanei.

Programul complet al evenimentului.

TÂRG DE MOȘ NICOLAE - ANTICHITĂȚI, HANDMADE ȘI VINILURI

Dacă vrei să faci un aadou mai special pentru cei dragi, weekend-ul acesta poți trage o fugă la Târg de Moș Nicolae - Antichități, Handmade și Viniluri organizat de A.P.A.D.A.R în alveola Kiseleff.

Când va avea loc: 2-4 decembrie, ora: 10-18.

Programul complet al evenimentului.

Piața Țărănească - Sărbătorește Românește

Bucureștenii sunt așteptați la "Târgul Piața Țărănească -Sărbătorește românește" organizat de Asociația Urban Events în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român din Șos. Kiseleff nr.3.

Îmbrăcați în straie de sărbătoare, producători, meșteri, artizani și colecționari din toate colțurile țării vă așteaptă la o altfel de sărbătoare a Unirii, o sărbătoare a portului, gastronomiei și a meșteșugurilor din provinciile României.
Puteți degusta și târgui: telemea, urda, cas afumat, pastramă, cârnați și mușchiuleț afumat, colaci și tot felul de cofeturi, miere, dulcețuri și zacuști, siropuri, suc de mere si țuica, cozonac și turtă dulce, fructe și legume, precum și alte delicii din toate zonele țării.

Când va avea loc: 1 - 4 decembrie, între orele 10-18, MȚR.

Programul complet al evenimentului.

Evenin' Jazz

Evenin' Jazz este un eveniment pentru amatorii de jazz din București. Sorina Rotaru pleacă într-o călătorie muzicală şi se opreşte în epoca de aur a Hollywood-ului, apoi face un ocol prin repertoriul brazilian, în paşi de bossa nova şi samba. Călătoria se încheie cu aranjamente în stil contemporan.
Cu ce ai asorta o călătorie prin Hollywood-ul de altădată? Noi îţi recomandăm Muschi de vită cu sos teriaky şi orez basmati.

Când va avea loc: vineri, 2 decembrie, ora 21:00, restaurant Elisabeta.

Programul complet al evenimentului.

Atelierele lui Turtă Dulce

Turtă Dulce vă invită în căsuța lui la cele mai dulci și interesante ateliere ale sezonului. Figurine de turtă dulce îi așteaptă pe cei mici gata să fie decorate și așezate în bradul de Crăciun. Shakespeare spunea că dacă ar avea un singur bănuț, ar cumpăra cu el o turtă dulce. O figurină de turtă dulce zâmbește tot timpul, fiind simbolul bucuriei pe care sărbătorilor de iarnă ne-o aduc.

Când va avea loc: 3 - 4 decembrie, Maison 13.

Programul complet al evenimentului.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri