Operatorul aerian Wizz Air anunţă creşterea frecvenţelor de zbor pe trei rute operate de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, iar biletele sunt deja disponibile online, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, rutele vizate sunt către Bruxelles Charleroi, Milano Bergamo şi Paris Beauvais.

În prezent, ruta Cluj-Napoca - Bruxelles Charleroi este operată cu până la şapte zboruri pe săptămână, în timp ce frecvenţa rutei Cluj-Napoca - Milano Bergamo a fost crescută la 11 zboruri săptămânale, iar segmentul Cluj-Napoca - Paris Beauvais cu până la nouă zboruri/săptămână.

Recent, Wizz Air a inaugurat oficial cea mai nouă bază a sa, la Suceava, de unde operatorul va oferi 12 rute către opt țări de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. Cu această ocazie, compania anunțase că măreşte frecvenţa a trei zboruri cu plecare din Suceava, respectiv către Dortmund (Germania), Bologna, Milano-Bergamo şi Roma-Fiumicino (Italia).

Wizz Air operează o flotă de 175 de aeronave Airbus A320 şi A321. Compania este listată la London Stock Exchange.

Sursa foto: Wizz Air

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri