Lantul hotelier Marriott International este pe cale sa-si atinga tintele de expansiune si isi pastreaza previziunile de crestere a veniturilor in Statele Unite in acest an, a declarat presedintele si directorul executiv, J. W. "Bill" Marriott.

"Planuim sa adaugam 85.000 pana la 100.000 de noi camere de hotel la nivel global in urmatorii trei ani si sa ajungem, in 2009, la un portofoliu de 600.000 de camere, dintre care 120.000 in afara Americii de Nord", a declarat potrivit NewsIn. “Suntem pe cale sa ne atingem tintele”, a mai spus Marriott. Compania detinea 517.202 camere hoteliere la nivel global, la sfarsitul lunii martie.

Marriott a anuntat ieri ca a obtinut aprobarea de a deschide 118 noi camere de hotel, panai in 2009, in apropiere de Arcul de Triumf din Paris, sub marca Renaissance. Hotelul este detinut de Empire SAS, care este subsidiara detinuta in intregime de Altarea.

Presedintele a mai spus ca afacerea din Paris este puternica si ca grupul vrea sa achizitioneze noi proprietati in capitala Frantei, in apropierea Parisului, precum si in alte locuri din tara. Referitor la SUA, acesta a adaugat ca Marriott isi mentine previziunile de crestere a veniturilor pe numarul de camere disponibile intre 6 si 8%.

Compania vrea sa faca achizitii pentru accelerarea dezvoltarii si in alte state europene. "Avem mai multe proiecte, insa nu putem anunta inca nimic", a spus Marriott. intrebat despre speculatiile despre o posibila fuziune cu Accor, din Franta, acesta a spus ca nu s-au purtat discutii referitoare la aceasta posibilitate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si