Bank Austria Creditanstalt si HVB Bank Romania au decis sa acorde catre Anchor Grup un imprumut in valoare de 124 milioane euro. Creditul este destinat sa finanteze Anchor Plaza, o noua cladire de birouri cu o suprafata de 30.000 mp langa Plaza Romania, si sa refinanteze imprumuturile contractate pentru Bucuresti Mall si Plaza Romania. Referitor la aceasta finantare, directorul general al Anchor Grup, Ali Ergun, a declarat ca este o oportunitate pentru dezvoltarea grupului pe piata romaneasca.

"Suntem convinsi ca Anchor Grup a dovedit ca este lider de piata, demonstrand o crestere sustinuta a afacerii sale si a credibilitatii prin institutiile financiare si de aceea a reusit sa obtina o finantare de asemenea amploare concluzionata intr-o perioada scurta de timp", a spus Ali Ergun. Imprumutul a fost negociat de catre firma de avocatura Salans, care anul trecut a mai negociat un imprumut de 45 de milioane de euro catre Anchor Grup pentru proiectul Plaza Romania. Cu o investitie de peste 100 de milioane de euro pe piata de retail din Romania, Anchor Grup se concentreaza acum spre o crestere pe orizontala, dar si pe verticala, largindu-si afacerea sa de baza, centrele comerciale, prin construirea unei cladiri de birouri chiar langa Plaza Romania din Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri