Compania aeriană HiSky a dat startul campaniei de reduceri la prețul biletelor de călătorie, pe toate rutele operate. Pe parcursul celor trei săptămâni de desfășurare a promoției, 19 ianuarie - 9 februarie, pe site-ul operatorului vor fi disponibile bilete la prețuri începând cu 29.99 euro.

Biletele achiziționate în perioada campaniei vor putea fi utilizate pentru călătorii în intervalul 1 februarie 2023 – 1 septembrie 2023, cuprinzând astfel și perioada concediilor de vară, cea mai aglomerată pentru traficul aerian de pasageri, în Europa.

Pasagerii vor putea călători la preț redus, cu plecare din București, Cluj-Napoca, Iași, Baia Mare și Chișinău pe oricare dintre cele 16 rute HiSky, către destinații din România și din Europa.

De exemplu, pentru un bilet pe cursele interne, cu plecare din capitală, București - Timișoara și București - Cluj-Napoca, prețul rezervării este de numai 29.99 euro/călătorie, iar pentru cursele externe, prețurile pornesc de la 39.99 euro.

La acest tarif, HiSky oferă călătorii din București către una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Spania, Malaga, dar și din Chișinău către Milano și Veneția. Tot sub 50 euro vor plăti pasagerii și pentru zborurile cu plecare din București și Cluj către Dublin și Tel Aviv și din Baia Mare către Paris.

Oferta companiei aeriene mai cuprinde alte două niveluri de tarife, 59.99 euro pentru călătorii efectuate în perioada campaniei pe rutele București – Bruxelles, Iași – Dublin, Chișinău – Paris și Chișinău – Frankfurt, respectiv 75.99 euro pentru Chișinău – Dublin și Chișinău – Tel Aviv.

Anul acesta, biletele la tarife promoționale acoperă un interval de șapte luni, cuprinzând chiar și lunile de vară. Acest aspect este cu atât mai important cu cât rutele pe care noi le operăm oferă opțiuni extrem de populare pentru vacanță, precum Malaga sau Tel Aviv dar și pentru city-break în orașele europene ori pentru festivalurile mari din România. Practic oferim acum, la cel mai accesibil tarif, posibilitatea planificării tuturor călătoriilor de peste an, fie că vorbim despre business travel, concedii în străinătate pentru locuitorii din România sau în țară pentru străini și românii din diaspora”, explică Mareș Cărăvan, Director Comercial HiSky Europe.

Compania aeriană HiSky a fost înființată în anul 2020 și are în exploatare o flotă de cinci aeronave din familia Airbus A320, cu o vârstă medie de 7 ani. Compania operează zboruri regulate din București, Cluj-Napoca, Iași, Baia Mare și Chișinău către destinații interne și internaționale, precum și zboruri în regim charter în parteneriat cu principalele agenții de turism din România. De la începutul anului 2021, HiSky operat peste 6000 de zboruri și a transportat peste 800.000 de pasageri. Începând cu sezonul de vară 2023, HiSky va începe operarea de curse pe distanțe lungi, fără escală, cu două aeronave noi Airbus A321neo LR care vor intra în flota companiei.

Biletele incluse în campanie pot fi rezervate pe site-ul operatorului aerian www.hisky.aero.

Sursa foto: HiSky

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri